Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TSCM42_64 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TSCM42_64 Sample Questions:

Q: 1
The company you advise wants to carry out the material availability check automatically in the production order at various points in time.
Which of the following options would you recommend? (Choose two.)
A. Goods receipt for the product produced with the order
B. Creation of the production order
C. Confirmation of the operation that the materials being checked are assigned to
D. Release of the production order
E. Goods receipt for a missing part
Answer: B,D

Q: 2
What repetitive manufacturing options can you use to carry out line loading in the SAP ECC system and thus generate Run Schedule Quantities (RSQ) from normal planned orders.? (Choose three.)
A. Automatic selection of the production version in material requirements planning (MRP) using Selection Methods setting.
B. Manual assignment of planned production quantities in a planning table.
C. Automatic selection of the production version by applying quota arrangement records in material requirements planning (MRP).
D. Using a planning algorithm from capacity planning.
E. Selecting a suitable repetitive manufacturing profile that contains an option for automatic line selection.
Answer: A,B,C

Q: 3
Which statements are true for ECC Long-Term Planning (LTP)? (Choose two.)
A. Reorder point planned materials can be included in long-term planning.
B. In case of external procurement, long-term planning creates purchase requisitions.
C. A planning scenario must be released to use it in long-term planning.
D. Long-term planning generally is operational planning of important components.
Answer: A,C

Q: 4
Which of the following activities within the KANBAN procedure normally triggers subsequent stock posting of the goods receipt?
A. Set Container in transport
B. Set Container in process
C. Set Container empty
D. Set Container full
Answer: D

Q: 5
Which of the following elements do you have to prepare for costing of a production order to function without errors? (Choose three.)
A. Assign costing variants to order type.
B. Propose a standard text key in work center.
C. Assign a production scheduling profile to the material master (product).
D. Enter formulas for costing in the work center.
E. Use an operation control key with the indicator costing-relevant.
Answer: A,D,E

Q: 6
In which of the following objects can you activate backflushing of components if you want to use this functionality during order confirmation? (Choose three.)
A. Work Center
B. Production Scheduling Profile
C. Material Master (Finished Product)
D. Routing
E. Material Master (Component)
Answer: A,D,E

Q: 7
Which of the following master data do you need to provide for process manufacturing? (Choose three.)
A. Resources
B. Master recipe
C. Serial numbers
D. Product cost collector
E. Production versions
Answer: A,B,E

Q: 8
In your company planning strategies are used in the SAP-ECC demand management that are based on consumption.
Which of the following statements about consumption is true? (Choose two.)
A. A consumption situation is dynamic and is always restructured with the planning run.
B. Consumption can also take place between order reservations and planned independent requirements, depending on the strategy.
C. Consumption always takes place on the material level between the planned independent requirements and the planned orders.
D. The consumption parameters (consumption mode and consumption interval) can be set in the material master or in the MRP group.
Answer: B,D

Q: 9
In production order processing, for which of the following objects can you enter a confirmation? (Choose three.)
A. Work Center
B. Individual Capacity
C. Order
D. Operation / Suboperation
E. Trigger Point
Answer: B,C,D

Q: 10
Which types of objects can be changed with Engineering Change Management? (Choose three.)
A. Bill of Materials
B. Work Center
C. Task List
D. Production Version
E. Material Master
Answer: A,C,E

Q: 11
When analyzing the SAP ECC order report for a planned order for a finished product, you discover that one of the assemblies will not be available in time for the scheduled final assembly because of automatic forward scheduling.
Which planning procedure would you use to process the problem in order to create a solution that is feasible from a requirements planning perspective?
A. Multi-level single-item planning with the simulation mode option
B. Multi-level single-item planning with the display results before saving option
C. Interactive single-item planning for the delayed assembly
D. Total planning online
Answer: A

Q: 12
Which of the following statements about the SAP Solution Manager listed is correct?
A. Solution Manager is part of the SAP ECC System.
B. Solution Manager is an add-on industry solution.
C. Solution Manager is a stand-alone system that communicates with other systems in a system landscape.
D. Solution Manager is a satellite system in a system landscape.
Answer: C

Q: 13
In SAP ECC, you want to map an in-house production process for general warehouse production. The fields in the area of the lot size-dependent in-house production time are to be populated when the material master for the final product is created. These fields can be maintained by updating from the scheduling result for the associated routing. You now think that there could be significant changes to the production times in the routing and decide against updating the material master.
What problem could this lead to?
A. Subsequent capacity planning is no longer possible due to the obsolete scheduling parameters.
B. Requirements planning runs up against an exception message in basic dates scheduling because the material master parameters do not match the scheduling result from the routing.
C. In the course of basic dates scheduling with requirements planning, dependent requirements request the components from the bill of materials at the wrong times.
D. Lead time scheduling, which occurs by the time that a planned order is converted into a production order (at the latest), cannot take place on the basis of incorrect basic dates.
Answer: C

Q: 14
Which of the following requirements for a manufacturing plant can be supported by using process manufacturing? (Choose three.)
A. Master recipe-based manufacturing.
B. Material requirements planning for production resources.
C. Manufacturing without orders.
D. Variable calculation of material quantities (product output, material usage).
E. Manufacturing in charge quantities.
Answer: A,D,E

Q: 15
Which objects can you use in the production order for a material component to propose the storage location in its reservation? (Choose three.)
A. Routing
B. Work center
C. Material master (component)
D. Material master (product)
E. Production version
Answer: B,C,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved