Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TPLM30_66 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TPLM30_66 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following components is included in SAP Solution Manager?
A. SAP NetWeaver Business Warehouse
B. Master data management
C. Service Desk
D. SAP NetWeaver Enterprise Search
Answer: C

Q: 2
Your customer wants to establish a maintenance work center with various activity types, each with a different fixed price.
How do you accomplish this?
A. Create various maintenance activity types with the fixed prices and assign them to the work center.
B. Define the activity types for each maintenance planning plant.
C. Create various maintenance activity types in each work center and assign a price.
D. Define the activity types in Controlling and assign them to the cost center of the work center.
Answer: D

Q: 3
What does the structure indicator for a functional location determine? (Choose three)
A. The functional location type
B. The number of characters for each hierarchy level
C. The edit mask
D. The functional location category
E. The number of hierarchy levels for a particular structure
Answer: B,C,E

Q: 4
In Customizing, to what data must you assign digital signatures in addition to the order type?
A. Maintenance plant
B. Work center
C. Maintenance planner group
D. Planning plant
Answer: D

Q: 5
Your customer wants to subdivide the maintenance organization by production responsibility.
What do you use to designate the contact person for coordination between production and plant maintenance?
A. Plant section
B. Production cost center
C. Work center
D. Controlling area
Answer: A

Q: 6
To display overhead costs in a maintenance order, you need to assign a costing sheet in Customizing.
To which parameter do you assign the costing sheet?
A. Version for cost estimates
B. Costing type
C. Valuation categories
D. Valuation variant
Answer: D

Q: 7
Which object do you use to assign number ranges for maintenance plans in Customizing?
A. Maintenance planner group
B. Technical object
C. Maintenance item
D. Maintenance plan category
Answer: D

Q: 8
When you create a refurbishment order, which reference objects can you use? (Choose three)
A. Functional location
B. Equipment without serial number
C. Material with serial number
D. Material without serial number
E. Equipment with serial number
Answer: C,D,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved