Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_THR12_66 Exam - Cheat-Test.com

Free C_THR12_66 Sample Questions:

Q: 1
A customer wants to pay a cost of living allowance valued at between 2% and 5% of an employee's basic pay. How would you configure the wage type?
A. Assign the indirect valuation module ANSAL and an amount on V_T510 (Pay Scale Groups).
B. Assign the indirect valuation module TARIF and an amount on V_T510 (Pay Scale Groups).
C. Assign the indirect valuation module PRZNT as well as a minimum/maximum number on V_T511 (Wage Type Characteristics).
D. Assign the indirect valuation module SUMME as well as a minimum/maximum number on V_T511 (Wage Type Characteristics).
Answer: C

Q: 2
You assign indirect valuation module TARIF to a wage type on table T511 (Wage Type Characteristics) to accomplish which outcome on IT0008 Basic Pay?
A. Propose the employee's pay scale group and level from T510
B. Propose wage type amounts from T510
C. Determine the amount of the Annual salary (ASAL)
D. Determine the amount of the Benefit salary (BSAL)
Answer: B

Q: 3
The customer does need all of the infotypes shown in PA30. How do you set up PA30 to only show the infotypes required by the user?
A. Remove the infotypes from the infotype menu.
B. Remove the infotypes by changing the screen header.
C. Remove the infotypes from P_ORGIN from the authorization roles of the users.
D. Remove the infotypes from the infogroup.
Answer: A

Q: 4
Which of the following definitions are part of the counting rule configuration? (Choose two)
A. Variants
B. Deduction Rules
C. Base Entitlement
D. Rounding Rules
Answer: B,D

Q: 5
A customer wants to ensure data changes on certain infotypes in the payroll past are taken into account in the next payroll run. Which indicators should you set on V_T582A (Infotype Attributes)? (Choose two)
A. Time Constraint
B. Past Entry Allowed
C. Retroactive Accounting Payroll
D. List Time Periods
Answer: B,C

Q: 6
In which area of the Organization and Staffing user interface (transaction PPOME) do you update account assignment features?
A. In the Selection area
B. In the Detail area
C. In the Overview area
D. In the Search area
Answer: B

Q: 7
How does the system respond when you attempt to create a time entry prior to the earliest retro accounting period on the payroll control record?
A. The time entry is not created but time data is recalculated back to the earliest retro accounting period
B. The time entry is created and the time data is recalculated back to the earliest retro accounting period
C. The time entry is created and the time data is recalculated to consider the new time entry
D. The time entry is not created and no time data is recalculated
Answer: D

Q: 8
Your employee receives a pay raise effective July 1st of the current year. What is the recommended way to update IT0008 (Basic Pay)?
A. Choose the Delimit function and change the end date to June 30th.
B. Change the existing record effective July 1st.
C. Create a new record effective July 1st and delete the old record.
D. Create a new record effective July 1st.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved