Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_THR12_65 Exam - Cheat-Test.com

Free C_THR12_65 Sample Questions:

Q: 1
A customer pays a vacation bonus for each day of leave, depending on the employee's organizational assignment. What do you need to configure to enable this?
A. Maintain counting class information for the absence and assign relevant wage types in IT0007 (Planned Working Time).
B. Copy and adjust personnel calculation rule XMOD (employee grouping for payroll accounting) and include a constant, daily vacation bonus in the payroll run.
C. Include a constant, daily vacation bonus in the payroll run and assign relevant wage types in IT0007 (Planned Working Time).
D. Maintain counting class information for the absence and adjust a copy of personnel calculation rule X017 (relevancy test for valuation of averages).
Answer: B

Q: 2
You need to outline the payroll process for the end users in a company.
What is the correct sequence of steps?
A. Release for Simulation ? Release for Payroll ? Exit ? Check Results
B. Release for Payroll ? Release for Corrections ? Check Results ? Exit
C. Release for Simulation ? Check Results ? Release for Corrections ? Exit
D. Release for Payroll ? Release for Corrections ? Exit ? Check Results
Answer: B

Q: 3
Which operation in personnel calculation rule X013 (Valuation Bases - Division) provides the working hours per period as read from IT0008 and stored on the PARTT table?
A. MULTI NRA
B. RTE=TSDIVP
C. GCY X014
D. DIVID ARN
Answer: B

Q: 4
Which functions import HR master data into the payroll run? (Choose three.)
A. RAB
B. WPBP
C. PTIP
D. PAB
E. P2010
Answer: A,B,E

Q: 5
Your customer pays overtime to hourly employees. For the first three hours of overtime, an employee receives a 50% premium. For any hours beyond this, the premium increases to 100%.
What do you include in the wage type selection configuration?
A. Two time wage type selection rules with minimum and maximum conditions on time
B. Two derived wage types for the regular rate, both valuated at 100%
C. Four derived wage types for the regular rate with a different valuation base for all wage types
D. Four sequential time wage type selection rules with no conditions on time
Answer: A

Q: 6
Which functions are performed by the payroll control record? (Choose three.)
A. Locking master and time data so current or past changes cannot be made during the payroll process
B. Determination of the country for which the payroll will be processed
C. Definition of the earliest possible retroactive accounting date for each payroll area
D. Locking and setting the limit for simulation runs so testing can take place
E. Control and tracking of the individual stages of the payroll processing
Answer: A,C,E

Q: 7
A customer wants to ensure that average working hours per period on IT0008 are updated when planned working hours on IT0007 change. How can you achieve this?
A. Configure feature SCHKZ to default updates on IT0008.
B. Run report RPU51000 to update IT0008.
C. Use a dynamic action to update IT0008.
D. Use fast entry to update IT0008.
Answer: C

Q: 8
Which feature should be used to default wage types on IT0008 (Basic Pay)?
A. TARIF
B. LGMST
C. PINCH
D. ARPBL
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved