Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TFIN52_66 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TFIN52_66 Sample Questions:

Q: 1
How do you implement parallel accounting in Asset Accounting?
A. By using two asset classes
B. By using an extra chart of accounts
C. By using two depreciation areas
D. By using two different charts of depreciation
Answer: C

Q: 2
You set up a new account group. Which Customizing settings for vendors can you control directly in this account group? (Choose two)
A. The sensitive fields for dual control
B. The One-Time Account checkbox
C. The fields that are available during posting to vendor accounts
D. The company codes that can be used for the account group
E. The number range of master data accounts
Answer: B,E

Q: 3
You are testing the payment program. The payment run has been executed. When you look at the program log you notice that the payment method check shows that part of the address is missing from the vendor master.
In Customizing for payment programs, where can you see which data is mandatory?
A. Paying company codes for payment transactions
B. Company code data for the payment methods
C. Country data for the payment methods
D. Bank account determination
Answer: C

Q: 4
Which factors determine the fiscal year variant you would assign to a company code? (Choose two)
A. The need to control which periods are open for posting for specific user groups
B. The existence of a shortened fiscal year
C. The fiscal year start and end period of the company
D. The use of a specific fiscal year variant by other company codes on the client
E. The need to control which periods are open for posting for the company code
Answer: B,C

Q: 5
The head of accounts receivable requires that all items posted to individual customer accounts are posted to their headquarters.
Which function do you have to use to fulfill this requirement?
A. Head office and branch account
B. Single bank account
C. Alternative payer/payee
D. Cash management group
Answer: A

Q: 6
What does the posting key control? (Choose three)
A. Debit/credit indicator
B. Account type
C. Number range
D. Field status (of posting key)
E. Document type
Answer: A,B,D

Q: 7
The field status definitions from the account group and the transaction are considered for each field. The field status definition with the higher priority is used.
Which priority sequence, going from the highest to the lowest, is correct?
A. Optional Entry, Hide, Display, Required Entry
B. Hide, Display, Required Entry, Optional Entry
C. Required Entry, Optional Entry, Hide, Display
D. Display, Required Entry, Optional Entry, Hide
Answer: B

Q: 8
What are the call-up points for validations in FI?
A. Document header, line item, and complete document
B. Basic data section, line item, and complete document
C. Basic data section, detailed data section, and line item
D. Document header, document type, and complete document
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved