Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TFIN52_64 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TFIN52_64 Sample Questions:

Q: 1
Identify the steps in the ASAP (Accelerated SAP) Methodology.
A. Roll out
B. Go Live & Support
C. Final Preparation
D. Realization
E. Project Preparation
F. Business Blueprint
Answer: B,C,D,E,F

Q: 2
Which are the necessary steps to create a validation?
A. Check, control, message
B. Prerequisite, check, update, control
C. Check, update, message
D. Prerequisite, check, message
Answer: D

Q: 3
What is the purpose of account determination in the accrual engine? (There are 2 correct answers to this question.)
A. To determine the CO object
B. To determine the correct posting period.
C. To determine the document type
D. To determine debit and credit accounts.
Answer: C,D

Q: 4
Which are the correct series of steps in the payment program?
A. CD Maintain parameters, Proposal run, Printing Payment Media, Execute a payment run CD.
B. Proposal run, Maintain parameters, Printing Payment Media, Execute a payment run CD.
C. Proposal run, Execute a payment run, Printing Payment Media, Maintain parameters CD.
D. Maintain parameters, Printing Payment Media, Proposal run, Execute a payment run CD.
E. Maintain parameters, Proposal run, Execute a payment run, Printing Payment Media.
Answer: E

Q: 5
Every company code may define its own document number ranges
A. Fales
B. True
Answer: B

Q: 6
What are the necessary elements required to create a customer-specific drilldown report for New General Ledger Accounting? (There are 2 correct answers to this question.)
A. Variables
B. A report header
C. Characteristics
D. A form
Answer: C,D

Q: 7
Instead of the classic system monitoring of individual system components; with Solution Monitoring, entire business processes can be monitored as a whole across multiple components.
Identify the three components that define the concept of Solution Monitoring:
A. User Level management
B. Business Process Monitoring
C. System Monitoring
D. Service Level Management
E. Component Solution Monitoring
Answer: B,C,D

Q: 8
The RUN DATE is always the date when a certain dunning run is supposed to be started
A. True
B. Fales
Answer: B

Q: 9
SAP Solution Manager provides support throughout the life cycle of solutions - which common usage scenario is missing from the list of usage scenarios below?
(Implement SAP Solutions), (Monitor SAP Solutions), (Manage Service Desk), (Link to SAP Services), (Upgrade SAP Solutions)
A. Monitor Service Desk
B. Manage Change Requests
C. Link to Change Requests
D. Implement SAP Services
Answer: B

Q: 10
Every company code may define its own document types
A. Fales
B. True
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved