Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TFIN22_64 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TFIN22_64 Sample Questions:

Q: 1
State the importance of the fiscal year variant in an operating concern.
A. The variant you choose for the operating concern must agree with that of the other areas.
B. Each controlling area assigned to the operating concern and each company code assigned to each of those controlling areas can have its own fiscal year variant.
C. The fiscal year variant determines the number of posting periods for each fiscal year.
Answer: A,B,C

Q: 2
Characteristic derivation signifies the process to determine the characteristic values for all CO-PA characteristics
A. False
B. True
Answer: B

Q: 3
Costing-based CO-PA stores its transaction data in the transaction data tables for Overhead Cost Management
A. True
B. False
Answer: B

Q: 4
How are production variances calculated?
A. None
B. The difference between the actual costs of goods manufactured and standard costs
Answer: B

Q: 5 CORRECT TEXT
A_____ consists of a number of different steps, which derive different characteristic values
Answer: derivation strategy

Q: 6
What does a controlling area represent?
A. Company codes are assigned to controlling areas when organizational structures are defined.
B. The controlling area is an organization unit delimiting the independent cost accounting operations of the organization, such as cost center accounting .profit center accounting, and order accounting.
Answer: A,B

Q: 7
What all can a valuation strategy contain?
A. A valuation strategy can contain CO-PA costing sheets, SD pricing procedures, product costing calls, and user exit calls in a sequence that can be customized.
B. Nothing.
Answer: A

Q: 8 CORRECT TEXT
The characteristics, such as "sales organization", "customer", "and product", are predefined automatically for every operating concert and are known as
Answer: fixed characteristics

Q: 9
In costing-based Profitability Analysis, the actual data is always updated in the company code currency
A. True
B. False
Answer: B

Q: 10 CORRECT TEXT
In the costing-based CO-PA contain the amounts and quantities on which you want to report
Answer: Value fields

Q: 11 CORRECT TEXT
In costing-based Profitability Analysis, _____store the base quantities and amounts for reporting
Answer: value fields

Q: 12
Identify the actual value flows that can be analyzed using the value field analysis function
A. Transfer of billing documents
B. Income sales order from Sales and Distribution
C. Direct postings from Fl and MM
D. Actual costs
Answer: A,B,C

Q: 13
What all can you settle in SAP R/3?
A. sales orders (SD)
B. production orders
C. projects (PS)
D. internal orders (CO)
Answer: A,B,C,D

Q: 14
Which of the following is the highest level within CO-PA?
A. Operating Concern
B. Plant
C. Controlling area
D. Company Code
Answer: A

Q: 15
What do costing sheets consist of?
A. a sequence of user-defined condition types, each of which access a value or performs specific calculations, as dictated by the definitions of the condition types
B. nothing
Answer: A

Q: 16
What is a derivation strategy?
A. None.
B. Derivation strategy is a sequence of steps, where each step uses one derivation technique to calculate one or more values for one or more characteristics, respectively.
Answer: B

Q: 17
The system automatically creates a standard derivation strategy for each operating concern
A. True
B. False
Answer: A

Q: 18 CORRECT TEXT
-base CO-PA stores its transaction data in its own data tables, which are created when activating and generating the operating concern
Answer: Costing

Q: 19 CORRECT TEXT
You can transfer the overhead costs from Cost Center Accounting either on an activity-allocation or a _____basis
Answer: periodic

Q: 20
The scale basis determines how the system interprets the value or quantity scale for a condition.
These scales can be dependent on a_____ or a______.
A. quantity, currency amount
B. currency amount, quantity
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved