Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TERP10_65 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TERP10_65 Sample Questions:

Q: 1
A depreciation run can be run in which manner? (Choose all that apply)
A. In FI AP
B. In direct mode
C. In indirect mode
D. In batch mode
Answer: B,D

Q: 2
A colleague of yours is interested in SAP NetWeaver. He or she would like to know which subcomponent of SAP NetWeaver guarantees the independence of databases and operating systems and supports an open end environment.
Which SAP NetWeaver subcomponent provides that functionality?
A. Exchange Infrastructure
B. Application Platform
C. People Integration
D. Information Integration
E. Process Integration
Answer: B

Q: 3
Your organization uses SAP ERP powered by SAP NetWeaver.
Which of the following are subareas of the People Integration subcomponent of SAP NetWeaver? (Choose three)
A. Enterprise Portal
B. Collaboration
C. Business Intelligence
D. Multi-Channel Access
E. Process Integration
F. Exchange Infrastructure
Answer: A,B,D

Q: 4
You are creating a query using the Query Designer, in SAP Business Intelligence. The Query Designer is divided into subareas.
Which of the following are subareas in the Query Designer? (Choose two)
A. Rows
B. Preview
C. Headings
D. Selection criteria
Answer: A,B

Q: 5
You are designing a query in SAP Business Intelligence. When you are viewing the query results, you want to be able to drill down by the characteristics product and product line.
To which subarea would you drag and drop these characteristics in the Query Designer?
A. Free characteristics
B. Filter
C. Rows
D. Columns
Answer: A

Q: 6
SAP ERP offers additional capabilities compared with SAP R/3 Enterprise, making SAP ERP the state-of-the-art ERP solution. Which of the following SAP ERP capabilities was also available on earlier releases like SAP R/3 Enterprise?
A. New General Ledger in Financials
B. SAP Web Application Server
C. E-Recruiting
D. SAP NetWeaver
Answer: B

Q: 7
Which SAP ERP reporting solution enables the analysis of data from operative SAP applications, as well as other business applications and external data sources, such as databases, online services, and the Internet?
A. Logistics Information Systems (LIS)
B. Business Information Warehouse
C. Report Painter with flexiblelibraries
D. List viewer
Answer: B

Q: 8
A customer Service order is created in SAP ERP Customer Service. External operations for services are created for this order. What document is created when this customer service order is saved or released?
A. A purchase order
B. A service entry sheet
C. A service acceptance document
D. A purchase requisition
E. A customer's invoice
Answer: D

Q: 9
Your organization is implementing Financial Accounting in SAP ERP to improve their financial reporting. You have been assigned to manage the creation of the chart of accounts.
What recommendations do you suggest? (Choose three)
A. A company code has only one operating chart of accounts.
B. Many company codes can use the same operating chart of accounts.
C. Chart of accounts data in a general ledger master record is defined at the companycode level.
D. A company code can also have a country specific chart of accounts.
E. General ledger master records are first defined at the company code level, and thenassignedto the chart of accounts.
Answer: A,B,D

Q: 10
Which Sales Order Management business process transaction, in SAP ERP, creates a financial accounting document?
A. Create a sales order
B. Release a sales order
C. Calculate cost on a sales order
D. Create a billing document
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved