Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TBW45_70 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TBW45_70 Sample Questions:

Q: 1
Organizations that are 'data rich, but information poor' might gain from the business knowledge
discovered through data mining. Which of the following are true regarding data mining? (Choose
three)
A. Clustering is a data mining method.
B. Data mining is an analytical approach that looks for hidden information patterns in large
databases.
C. Data mining can easily analyze historical information, but is unable to predict future trends.
D. Regression analysis is a data mining method.
E. ETL (Extraction, Transformation and Loading) is a data mining method.
Answer: A,B,D

Q: 2
The APD (Analysis Process Designer) in SAP NetWeaver BI provides a mechanism for reading
data from a source and then transferring the analytical results back out to a data target. In this
scenario, which of the following are possible data targets of the APD? (Choose two)
A. Standard DataStore Objects
B. VirtualProviders
C. Meta Data Repository
D. DataStore Objects for direct update
E. InfoObject master data tables
Answer: D,E

Q: 3
The design mode of the BEx Analyzer allows you to: (Choose two)
A. Add your own navigation controls such as drop down lists and check boxes.
B. Add in your own broadcast scheduling options so users receive the workbook by email and in their SAP NetWeaver Portal role.
C. Insert results from other data providers into the same workbook.
D. Access a toolbox of predefined macros that can automate common tasks.
Answer: A,C

Q: 4
A BEx Analyzer workbook can be based on which of the following? (Choose three)
A. A Query
B. A Query view created with the BEx Analyzer
C. An InfoProvider
D. A BEx Report created with the Report Designer
Answer: A,B,C

Q: 5
If two queries are inserted into the same worksheet in a workbook, which of the following is a potential conflict?
A. The results for one query could affect the results for the other query.
B. The first query on the worksheet is the only query accessible by the user.
C. If the user drills down in the first query, the query result could possibly extend into the area occupied by the second query.
D. The security settings of the first query would override the security settings of the second query.
Answer: C

Q: 6
One of your customers needs to know the BEx Broadcaster options for sending static snap-shots of data. What would you tell them? (Choose three)
A. For workbooks, send as E-Mail as a Zip File.
B. For a web template, send as 'Independent HTML File'.
C. For a web template, send as 'HTML with Separate MIME Files' as a Zip File.
D. For a web template, send as an 'Online Link'.
Answer: A,B,C

Q: 7
Which of the following statements best describe the benefit of using data bursting as a broadcasting distribution type? Data Bursting: (Choose two)
A. Allows you to broadcast report results to large numbers of non-SAP users via email.
B. Provides an easy way to improve the performance of all web-based BEx reports.
C. Provides an effective way to manage security across all BEx reports.
D. Allows you to broadcast user-specific results based on master data.
Answer: A,D

Q: 8
Your client is interested in the various formats used to distribute BI information. Which of the following formats are available? (Choose three)
A. Precalculated XML file with separate MIME files.
B. Precalculated BEx Analyzer Workbooks.
C. Precalculated MHTML file.
D. Online links to current data.
E. Precalculated DOC file with separate MIME files.
Answer: B,C,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved