Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TBIT44_731 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TBIT44_731 Sample Questions:

Q: 1
Which relationship do you define in both sender agreement and receiver agreement?
A. Relationship between operation mapping and communication channel
B. Relationship between service interface and communication channel
C. Relationship between sender and receiver communication components
D. Relationship between service interface and sender/receiver communication components
Answer: B

Q: 2
Messages of which quality of service can be executed in parallel queues on the Integration Engine?
A. First In First Out (FIFO)
B. Exactly Once In Order (EOIO)
C. Exactly Once (EO)
D. Best Effort (BE)
Answer: C

Q: 3
You want to build an integration process using a container operation.
Which operations can you use in the properties of the container operation? (Choose two)
A. Copy
B. Concatenate
C. Delete
D. Append
E. Assign
Answer: D,E

Q: 4
Where can you maintain content-based routing?
A. In the value mapping group
B. In the sender agreement
C. In the receiver agreement
D. In the receiver determination
Answer: D

Q: 5
When should you refresh the runtime cache of the Integration Server and the Adapter Framework?
A. When starting transaction SXI_CACHE
B. When saving a configuration scenario in the Integration Directory
C. When refreshing the view in the CPA cache
D. When activating a change list in the Integration Directory
Answer: D

Q: 6
In which step types of a ccBPM process can you select the "Create New Transaction" property? (Choose three)
A. Receive
B. Send
C. Transformation
D. Receiver Determination
E. Wait
Answer: B,C,D

Q: 7
Which of the following building blocks is part of a service-oriented architecture (SOA)?
A. SOA Manager
B. SOA design governance
C. SOA business object enablement
D. SOA WS Navigator
Answer: B

Q: 8
What are the key capabilities of SAP NetWeaver Process Integration? (Choose three)
A. Connectivity
B. Mapping
C. Routing
D. Master data management
E. Multi-channel access
Answer: A,B,C

Q: 9
What is a context object?
A. An ARIS modeling entity
B. An XPath expression
C. A placeholder for a namespace
D. An alias for an interface
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved