Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TBIT44_71 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TBIT44_71 Sample Questions:

Q: 1
The PI Mail adapter is used to send and receive emails. Which protocols are supported?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. SMTP
B. HTTP
C. IMAP4
D. POP3
Answer: A,C,D

Q: 2
You are implementing an IDoc-based scenario using SAP Netweaver PI and more specifically the sender IDoc adapter. Which of these steps are mandatory for the sender IDoc adapter to function properly?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. IDoc metadata must be imported into the Enterprise Services Repository.
B. The Logical System name (ALE name) for the Business System must be defined in the SLD.
C. A sender communication channel must be defined in the Integration Builder.
D. An RFC destination must be defined on the sender system, pointing to the Integration Server client.
Answer: A,B,D

Q: 3
Assume that your customer has a scenario in which a database table needs to be queried (i.e. to perform a SELECT statement and obtain the result set). What are the viable options for implementing this with the PI JDBC adapter?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Use the sender JDBC adapter to query the database asynchronously.
B. Use the sender JDBC adapter to query the database synchronously.
C. Use the receiver JDBC adapter to query the database synchronously.
D. Use the receiver JDBC adapter to query the database asynchronously.
Answer: A,C

Q: 4
Which statements are correct when using the Receiver File adapter to process XML messages?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. The messages are processed based on a poll cycle.
B. The adapter can convert the XML payload into a flat file.
C. The adapter can FTP the file to a remote directory.
D. The quality of service can be 'best effort' (BE) only.
Answer: B,C

Q: 5
You have implemented a scenario where IDocs are posted to an ERP system using the receiver IDoc adapter.
Which statements correctly describe the receiver IDoc adapter of SAP NetWeaver PI?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. IDoc packages are not supported, unless all IDocs are collected by BPM.
B. Specific fields in the IDoc control record can be overwritten using the 'header mapping' functionality in the Receiver Agreement.
C. Quality of service EOIO (exactly once in order) is supported, provided that the target system is a SAP Web AS 6.40 or above.
D. If the target system is SAP Web AS 6.20 or under, then the quality of service BE (best effort) and EO (exactly once) can be used.
E. A receiver communication channel must be defined in the Integration Builder.
Answer: B,C,E

Q: 6
The communication between the Integration Server and the backend applications can be achieved without adapters.
Which message protocol should you use for this communication type?
A. RFC-XML
B. PI-SOAP Protocol
C. File
D. JDBC 2.0
Answer: B

Q: 7
A special aspect in B2B business processes is that the business partners involved in these processes do not usually provide information about their internal system landscape.
Which configuration objects are relevant for B2B configuration?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Receiver Determination
B. Communication Party
C. Software Component Version (SWCV)
D. Communication Channel
Answer: A,B,D

Q: 8
You configure the sender RFC adapter to convert RFC calls from a sender to XML messages.
These XML messages are then sent to the Integration Server or to the PCK.
What is the purpose of the RFC adapter parameter "Program ID"?
A. The Program ID is a unique identifier for outbound proxies.
B. The Program ID must uniquely describe the RFC sender communication channel in the configured application server gateway.
C. The Program ID identifies proxy classes for Service Interfaces.
D. The Program ID is used in correlation for binding abstract interfaces.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved