Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TAW12_731 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TAW12_731 Sample Questions:

Q: 1
Which controller types can exist within a Web Dynpro component? (Choose three)
A. Window controller
B. User controller
C. Application controller
D. View controller
E. Component controller
Answer: A,D,E

Q: 2
How do you program an input validation on a selection screen that allows users to correct their input?
A. Implement the check at the event AT SELECTION-SCREEN OUTPUT. In case of an input error, a type E MESSAGE must be displayed.
B. Implement a check at the event AT SELECTION-SCREEN. In case of an input error, a type E MESSAGE must be displayed.
C. Implement the check at the event END-OF-SELECTION. In case of an input error, a type E MESSAGE must be displayed.
D. Implement the check at the event AT SELECTION-SCREEN. In case of an input error, a type A MESSAGE must be displayed.
Answer: B

Q: 3
What must you do to define a database view using the ABAP Dictionary? (Choose three)
A. Choose the database tables from where the view acquires data.
B. Define the join conditions between the tables.
C. Choose the fields from the tables that should be part of the view.
D. Define selection criteria for the view.
E. Define buffering settings for the underlying database tables.
Answer: A,B,C

Q: 4
To which context object is the attribute LEAD_SELECTION_INDEX related?
A. Supply function
B. Node
C. Attribute
D. Element
Answer: B

Q: 5
Which property of the InputField UI element must be bound to a context attribute?
A. state
B. enable
C. value
D. visible
Answer: C

Q: 6
An executable ABAP program contains a standard selection screen and uses the event blocks AT SELECTION-SCREEN, AT SELECTION-SCREEN OUTPUT, INITIALIZATION, START-OFSELECTION.
In which sequence will ABAP runtime call these event blocks?
A. 1. AT SELECTION-SCREEN OUTPUT
2. INITIALIZATION
3. AT SELECTION-SCREEN
4. START-OF-SELECTION
B. 1. INITIALIZATION
2. AT SELECTION-SCREEN
3. AT SELECTION-SCREEN OUTPUT
4. START-OF-SELECTION
C. 1. INITIALIZATION
2. AT SELECTION-SCREEN OUTPUT
3. AT SELECTION-SCREEN
4. START-OF-SELECTION
D. 1. INITIALIZATION
2. AT SELECTION-SCREEN OUTPUT
3. START-OF-SELECTION
4. AT SELECTION-SCREEN
Answer: C

Q: 7
Which boundary conditions lead to improved access time to an internal table? (Choose three)
A. Left justified part of key for sorted tables
B. Fully qualified key for sorted tables
C. Index access for hashed tables
D. Left justified part of key for hashed tables
E. Index access for standard tables
Answer: A,B,E

Q: 8
What can you change in the ABAP Debugger?
A. Content of an internal table
B. Value of a reference variable
C. Value of a constant
D. Definition of a structure
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved