Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TAW12_70 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TAW12_70 Sample Questions:

Q: 1
Select the valid customer defined Message Stement:
A. MESSAGE Y123.
B. MESSAGE E123 (9999).
C. MESSAGE ID 'AT' TYPE 'S' NUMBER 100
D. MESSAGE E123 by Fielda Fieldb
Answer: C

Q: 2
What happens when a 1 to many relationship is encountered with an inner Join
A. redundant da is not returned to the resulnt set
B. redundant da from the outer ble is included
C. run time error
D. redundant da from the inner ble is included
Answer: B

Q: 3
What must be assigned to help parameters?
A. da element
B. domain
C. values
D. nothing
Answer: A

Q: 4
What is conined in the system variable sy-Linsz?
A. row count of the current line
B. height of the current line
C. width of the current line
D. size of vertical bars in your list
Answer: C

Q: 5
Program A issues the following stement SUBMIT PROGRAM B. what kes place
A. Program A becomes active in the same internal session of Program B
B. Program B becomes active in the same internal session of Program A
C. User Context is flushed
D. Program B runs in a new internal session
Answer: D

Q: 6
What are valid methods for including text elements in your program? (More than one answer is correct)
A. Write: 'Hello'(001)
B. Write: TEXT-001
C. Write: 001(Hello)
D. Write: TEXT-001'Hello'
Answer: A,B

Q: 7
What determines if a ble is a client specific versus client independent?
A. The first field is mandt with a external da type
B. CLNT and specified as a key field
C. Depends how Basis has configured the client
D. The option 'Client Specified' is added to the Select stement The first field is mandt with a domain CLNT but not specified as a key field
Answer: A

Q: 8
What is true about the primary index of ble? (More than one answer is correct)
A. The primary index is automatically created when the ble is activated
B. The key fields of the ble make up the primary index
C. The primary index ID is designated by the Dabase Administrator
D. The developer designates the fields to be used as the primary index
Answer: A,B

Q: 9
Default page headings are created on which type of list?
A. All lists
B. Basic
C. Secondary
Answer: B

Q: 10
Identify the dictionary type of field calog used for the ALV control?
A. Fieldcat
B. Calog
C. alv_calog
D. lcv_t_fcat
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved