Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_TADM51702 Exam - Cheat-Test.com

Free C_TADM51702 Sample Questions:

Q: 1
You are running a landscape of AS ABAP-based SAP systems. What can be copied using client copy tools? (Choose three)
A. Application data without client-specific Customizing
B. User master records
C. Customer-specific repository objects
D. Cross-client Customizing for remote client copy
E. Client-specific Customizing without application data
Answer: B,D,E

Q: 2
Which of the following is an attribute of an output device definition in an AS ABAP-based SAP system?
A. The local Internet Communication Manager (ICM)
B. A specific spool work process
C. Logon client
D. Either a logical or a physical spool server
Answer: D

Q: 3
Which of the following are consequences of a work process reservation for class “A” jobs? (Choose two)
A. A dedicated background work process is reserved for class "A" jobs.
B. Class "A" jobs are started with a higher probability at their planned start time.
C. Class "B" and class "C" jobs can encounter delays.
D. When all background work processes of an SAP system are reserved for class "A" jobs, jobs of classes "B" and "C" will be automatically promoted to class "A".
Answer: B,C

Q: 4
How can you determine the current store location for TemSe spool objects?
A. Check the table space PSAPSPOOL in the database.
B. Check the environment variable DIR_SAPSPOOL.
C. Check the value of the system parameter rspo/store_location.
D. Check the value of the SAP Spooler Vault parameter.
Answer: C

Q: 5
Which of the following prerequisites must be fulfilled to establish BAPI communication between SAP systems in an SAP landscape?
A. RFC connections must be defined.
B. A BAPI layer in the protocol stack of the operating system must be available.
C. The BAPI flag of the RFC layer must be activated.
D. A central LDAP directory server must be available.
Answer: A

Q: 6
You want to apply ABAP Support Packages using transaction SPAM (Support Package Manager).
What do you need to consider? (Choose two)
A. Individual Support Packages exist for different ABAP software components.
B. It is sufficient to apply only the latest Support Package available per ABAP software component.
C. Before you apply Support Packages, it may be necessary to apply a SPAM/SAINT update.
D. You must apply the Support Packages for each client individually.
E. While applying SAP_BASIS Support Packages, a system restart is necessary due to the kernel update.
Answer: A,C

Q: 7
Which of the following statements regarding the architecture of SAP NetWeaver AS are correct? (Choose two)
A. The central services instance of the AS Java is required only for an AS Java installation, and not for an AS ABAP+Java (Dual Stack) installation.
B. SAP NetWeaver-based SAP systems use either AS ABAP, AS Java, or AS ABAP+Java (Dual Stack).
C. All SAP NetWeaver-based SAP systems can be installed as AS ABAP+Java (Dual Stack) systems.
D. With AS ABAP+Java (Dual Stack), the AS Java and AS ABAP use different database schemas.
Answer: B,D

Q: 8
Which of the following activities can be carried out using the Web administration interface of the SAP Web Dispatcher?
A. Upgrade the SAP Web Dispatcher.
B. Connect the SAP Web Dispatcher to a directory server.
C. Install the SAP Web Dispatcher.
D. Display parameter settings for the SAP Web Dispatcher.
Answer: D

Q: 9
Which of the following can be a purpose of an operation mode switch in an AS ABAP-based SAP system?
A. To change the monitoring behavior of the SAP system if the system is monitored with transaction RZ20
B. To switch the SAP system into maintenance mode
C. To synchronize the database with the local instance buffer
D. To enforce the reset of the shared memory areas by restarting the work processes
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved