Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_PXSUP_90 Exam - Cheat-Test.com

Free C_PXSUP_90 Sample Questions:

Q: 1
Which information is displayed when you choose the menu path System - Status? (Choose two)
A. Transaction Code, for example, VA01
B. Development Class (Package), for example, VA
C. Database platform and release, for example, Oracle 8.0.5.1.1
D. Customer Number
Answer: A,C

Q: 2
Which of the following transactions allows you to find out whether a particular ABAP program (for example, RMMMPERI or Z_DELETE_ALL_FI_DATA) has been executed at a certain time in the past.? (Choose two)
A. SM50 (Workprocess overview)
B. SM66 (Systemwide Workprocess overview)
C. ST03 (Workload analysis)
D. ST03N (Workload analysis)
Answer: C,D

Q: 3
How long are local system log entries kept available in SM21?
A. Until the next system restart
B. Until the entry is overwritten (circular file)
C. Until the name of the system log file is changed manually
D. Until the records are replicated to the central system log (usually after one hour)
Answer: B

Q: 4
Which tool of the ABAP Workbench do you use to create global date types and database tables?
A. ABAP Editor
B. Data Dictionary
C. Screen Painter
Answer: B

Q: 5
What is the function of the F4 key? (Choose two)
A. Display the possible entries.
B. Search for possible entries.
C. Add or remove a value to/from the list of possible entries.
D. Display documentation on possible entries.
Answer: A,B

Q: 6
What can you do if a program behaves differently in batch than in a dialog? (Choose two)
A. Search globally in the program for SY-BATCH.
B. Run the program in dialog and change SY-BATCH in the debugger to simulate batch processing.
C. Run the program in batch and click on DEBUGGING.
D. Run the program in batch and select Environment Analysis.
Answer: A,B

Q: 7
What kind of function modules may include changes to database tables? (Choose two)
A. Normal function module
B. Remote enabled function module
C. Update function module
D. No function modules at all. Database changes are usually not performed in function module.
Answer: B,C

Q: 8
How can you switch to the debugging mode?
A. Enter /h in the command field
B. Enter /debug in the command field
C. Enter /debugging in the command field
D. Choose Help? Debugging
Answer: A

Q: 9
Which of the following are events of a report program? (Choose two)
A. AT LINE-SELECTION
B. INITIALIZATION
C. PARAMETERS
D. AT TITLE-PAGE-OUTPUT
Answer: A,B

Q: 10
You have to analyze a job that is currently processing a long running SELECT statement on a database table. Via transaction 'SM50 - details', you see that the read does not finish.
What can you do?
A. You have to wait until the program returns from the database. Afterwards, you can continue analysis (for example, with debugging or SQL-Trace).
B. You can analyze the currently processed statement using ST04 - detailed analysis.
C. You can analyze the currently processed statement by starting the SQL-Trace (ST05).
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved