Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_ISR_60 Exam - Cheat-Test.com

Free C_ISR_60 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following organizational elements make up a Distribution Chain in SAP Retail?
A. Sales Organization, Distribution Channel and Division
B. Company Code and Sales Organization
C. Sales Organization and Division
D. Sales Organization and Distribution Channel
Answer: D

Q: 2
What listing procedure would you use to select articles based on the type of fashion style (Designer, Classic or Formal)?
A. Assortment Grade Check
B. Merchandise Category Check
C. Layout Check
D. Classification Check
Answer: D

Q: 3
Which of the following pieces of information does SAP Retail send through the point of sale (POS) outbound interface to the store?
A. Tender Type Data
B. Sales Data
C. Merchandise Categories
D. Cashier Data
Answer: C

Q: 4
Which of the following price calculations is used when stores are supplied directly from the vendor?
A. One-step Price Calculation
B. Two-step Price Calculation
C. List Variants
D. Transfer Price
Answer: A

Q: 5
Which of the following are the prerequisites for automatic total planning for the articles in a distribution center? (Choose two)
A. There must be entries for the articles in the planning file.
B. The articles must have a valid purchase price.
C. The Requirements planning indicator must be set in the site master record of the distribution center.
D. Rounding profiles must be assigned to the articles.
Answer: A,C

Q: 6
In SAP Retail, when is the billing document created for a sales order with an item delivered to the customer direct from the vendor?
A. When the sales order is created.
B. When the invoice for the purchase order is entered.
C. When the purchase order is created and sent to the vendor.
D. When the vendor posts goods issue for the item.
Answer: B

Q: 7
You are responsible for creating promotions for your company. An allocation table will be used to distribute the articles to the sites.
Where is the default allocation table type defined?
A. Promotion Type
B. Promotion Category
C. Promotion Theme
D. Price Planning Workbench
Answer: A

Q: 8
Where are the parameters for generation and appearance of assortment lists defined?
A. Listing Procedure
B. Assortment Module
C. Assortment List Type
D. Assortment List Profile
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved