Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_HANATEC_1 Exam - Cheat-Test.com

Free C_HANATEC_1 Sample Questions:

Q: 1
What type of data is transferred between the SAP HANA database and end user clients?
A. Application data
B. Configuration data
C. Configuration models
D. Data models
Answer: A

Q: 2
Which tool do you use for complex data transformation of SAP ERP data?
A. Sybase Replication Server
B. SAP Landscape Transformation (SLT)
C. SAP BusinessObjects Explorer
D. SAP BusinessObjects Data Services
Answer: D

Q: 3
Which of the following are required to monitor SAP HANA in SAP Solution Manager? (Choose two)
A. Host agent running on SAP Solution Manager
B. SMD agent running on SAP Solution Manger
C. SMD agent running on SAP HANA
D. Host agent running on SAP HANA
Answer: C,D

Q: 4
When you try to stop SAP HANA using the sapcontrol command, you receive the error messagE. "Command not found". What is the reason for the error?
A. The host agent is not installed.
B. The SAP HANA database is not installed.
C. The SAP HANA client is not installed.
D. SAP SUM is not installed.
Answer: A

Q: 5
You create an analytic view and want to restrict access to departments with specific values using analytic privileges. Which tasks do you have to perform to accomplish this? (Choose three)
A. Choose an attribute and define restricted values for it.
B. Assign the analytic privilege to a user or role.
C. Assign values to be restricted to a content table.
D. Assign values to be restricted. Choose at least one information model to assign restrictions.
E. Assign restricted values to the attribute view.
Answer: A,B,D

Q: 6
In addition to the in-memory database, which of the following technologies are part of SAP HANA? (Choose two)
A. Columnar store
B. Asymmetric multi-processing
C. Diskless data storage
D. Massive parallel processing
Answer: A,D

Q: 7
You installed SAP HANA Database using 51 as your system number. Which network port is used for Standard SQL communication for client access?
A. 55113
B. 31551
C. 35100
D. 35115
Answer: D

Q: 8
Which of the following privileges do you need to activate views?
A. SELECT option on the _SYS_BIC schema
B. SELECT option on the _SYS_BI schema
C. SELECT option on the _SYS_REPO schema
D. SELECT option on the _SYS schema
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved