Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_HANAIMP_1 Exam - Cheat-Test.com

Free C_HANAIMP_1 Sample Questions:

Q: 1
Which types of calendar are available for time attribute views in SAP HANA? (Choose two)
A. Fiscal
B. Factory
C. Gregorian
D. Julian
Answer: A,C

Q: 2
Which of the following operations can you use when you create a calculation view using the SAP HANA studio graphical interface.? (Choose two)
A. PROJECTION
B. UNION
C. INTERSECT
D. INSERT
Answer: A,B

Q: 3
Which data store type is recommended for write-intensive scenarios?
A. Row store
B. Column store
C. Object store
D. Table store
Answer: A

Q: 4
Which delivered role is mandatory for a system administrator in SAP HANA?
A. SYS_ADMIN
B. CONTENT_ADMIN
C. SAP_ALL
D. IC MODELER
Answer: B

Q: 5
What is the purpose of the savepoint process in SAP HANA?
A. Save changed data to the persistent storage when a transaction is committed.
B. Save logs to persistent storage when a transaction is committed.
C. Save changed data and logs to the persistent storage on a regular basis.
D. Free-up memory by saving less used data to the persistent storage.
Answer: C

Q: 6
Which best practices should you apply when you use SQL script in SAP HANA? (Choose three)
A. Use the WHERE clause for updates.
B. Use UNION ALL instead of UNION.
C. Use dynamic SQL with variables.
D. Use cursors.
E. Use CE functions.
Answer: A,B,E

Q: 7
You want to create a graphical calculation view using the SAP HANA studio.
Which steps are mandatory for this task? (Choose three)
A. Define a projection.
B. Write an SQL script.
C. Save and activate the view.
D. Define output fields.
E. Choose a data source.
Answer: C,D,E

Q: 8
How many result tables can a calculation view generate per session?
A. Unlimited
B. One
C. Two
D. None
Answer: B

Q: 9
What are the advantages of using SAP BusinessObjects Data Services to load data into SAP HANA? (Choose three)
A. You can load unstructured data into SAP HANA.
B. You can merge data streams.
C. You can use the same hardware.
D. You can perform real-time data replication.
E. You can use BI Content extractors or function modules.
Answer: A,B,E

Q: 10
What is an example of a selective data load using SAP Landscape Transformation?
A. Selected data field values are randomized and loaded into SAP HANA.
B. Selected units or currencies are converted into recalculated amounts or values and loaded into SAP HANA.
C. Selected data for transformation is split into portions.
D. Selected data for a range of years is loaded into SAP HANA.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved