Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_HANAIMP131 Exam - Cheat-Test.com

Free C_HANAIMP131 Sample Questions:

Q: 1
You modified an active analytic view in the SAP HANA studio and saved it without activating it.
What is the consequence?
A. The inactive view is not available.
B. The inactive view is in "Read Only" mode.
C. The active view is not available.
D. The active view is in "Read Only" mode.
Answer: D

Q: 2
Table SALES_TABLE contains the columns COUNTRY and SALES. unction calc_tax calculates sales tax based on input parameter SALES. Using a scripted calculation view, how can you call the calc_tax function?
A. :v_tax = SELECT COUNTRY, CALL :calc_tax(SALES) AS TAX FROM :SALES_TABLE;
B. v_tax = SELECT COUNTRY, calc_tax(SALES) AS TAX FROM SALES_TABLE;
C. :v_tax = CE_PROJECTION(SALES_TABLE, ["COUNTRY","CALL :calc_tax(SALES)"]);
D. v_tax = CE_PROJECTION(SALES_TABLE, ["COUNTRY","calc_tax(SALES)"]);
Answer: B

Q: 3
In a graphical calculation view you specify the default client to be dynamic.
How is the client value determined when the view is used?
A. By checking the session client of the user accessing the view
B. By reading the client of the tables in the view
C. By applying the filtering conditions on the client field
D. By executing a procedure in the user's own schema
Answer: A

Q: 4
Which of the following are characteristics of SAP NetWeaver Business Warehouse (SAP BW) when migrating it to run on SAP HANA? (Choose three)
A. The sizing of your current SAP BW application servers remains valid.
B. It allows co-deployment of the SAP BW application server on the SAP HANA database hardware.
C. It allows re-use of your available SAP BW application servers.
D. It eliminates the need to upgrade to the latest SAP BW application version.
E. The system usage is the same as an equivalent SAP BW on non-SAP databases.
Answer: A,C,E

Q: 5
You have two analytic views. One contains actual data and the other one contains plan data. You want to combine the two result sets and keep actual and plan data on separate records.
In the SAP HANA studio, which of the following can you use to achieve this?
A. JOIN in a calculation view
B. JOIN in an analytic view
C. UNION in a calculation view
D. PROJECTION in a calculation view
Answer: C

Q: 6
In a calculation view you define a calculated column and set the Calculate Before Aggregation flag.
Which of the following activities is mandatory to activate the view?
A. Set the column type to Attribute
B. Add a new aggregation node
C. Mark the column as hidden
D. Select the aggregation type
Answer: D

Q: 7
Which of the following tools can you use to load data into SAP HANA from SAP DataSource extractors? (Choose two)
A. SAP Data Services
B. SAP Sybase Replication Server
C. SAP Landscape Transformation Server
D. SAP Direct Extractor Connection
Answer: A,D

Q: 8
Two attribute views in the same analytic view contain the same column name (ID from attribute view Customer and ID from attribute view Product). In the output, the system automatically renamed one column to ID_1.
Which of the following can you do to indicate that ID_1 originated from attribute view Product?
A. Update the alias in the properties of ID_1.
B. Change the label of ID_1.
C. Create a restricted column with a different name based on ID_1.
D. Create a derived attribute view with an alias for ID_1.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved