Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_GRCAC_10 Exam - Cheat-Test.com

Free C_GRCAC_10 Sample Questions:

Q: 1
Which reviewers can you select using the Access Control configuration parameter 2006 (Who are the reviewers) for user access review (UAR)? (Choose two)
A. MANAGER
B. ROLE OWNER
C. RISK OWNER
D. SECURITY LEAD
E. APPROVER
Answer: A,B

Q: 2
Which of the following are rule types used in MSMP workflow? (Choose three)
A. Web Service rule
B. ABAP Class-Based rule
C. Function Module-Based rule
D. BRFplus rule
E. ABAP User Exit-Based rule
Answer: B,C,D

Q: 3
How do you manually replicate initiators from a previous version of Access Control so they can be used in BRFplus and a MSMP workflow?
A. Create multiple initiator rules and assign them to a process ID containing different detour pathassignments.
B. Create an initiator rule and assign it to multiple process IDs.
C. Create multiple initiator rules and assign them to a process ID.
D. Create an initiator rule and assign it to a process ID.
Answer: D

Q: 4
For what purpose can you use the Role Status attribute in Business Role Management?
A. To organize the authorization structure for your company
B. To indicate that a role is relevant for a specific project
C. To restrict the roles available for user access requests
D. To define how essential a role might be for your company
Answer: C

Q: 5
What does an agent rule determine?
A. The workflow initiator to be executed
B. The workflow detour routing to be executed
C. The available variables to be used in notifications
D. The approvers/recipients for the workflow
Answer: D

Q: 6
For which of the following scenarios would you activate the end-user logon function?
A. A user has no access to the Access Control system and needs to submit a request for access.
B. A user has been promoted to manager and needs to log on to the Access Control system to approve a pending request.
C. A user has successfully completed validation testing.
D. A user has signed a non-disclosure agreement (NDA).
Answer: A

Q: 7
You need to create an access request workflow for a role assignment that will have two or three approval steps, depending on the role criticality level.
Which type of rule do you use?
A. BRFplus Flat rule
B. MSMP Notification rule
C. MSMP Agent rule
D. BRFplus rule
Answer: A

Q: 8
You have activated the MSMP workflow Business Configuration (BC) Sets delivered by SAP. However, your customer requires a four-stage workflow for the Access Request process to include an approval by the system owner.
How do you achieve this?
A. Define a custom notification template and assign it to the corresponding BRFplus Flat rule.
B. Deactivate the standard BC Set and create a custom BC Set.
C. Create an additional stage and define the appropriate agent rule.
D. Use an existing agent rule and remove one stage.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved