Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_FSUTIL_60 Exam - Cheat-Test.com

Free C_FSUTIL_60 Sample Questions:

Q: 1
The user successfully executed the individual bill transaction for the contract account. The account balance was not updated.
Why could this have happened? (Choose two)
A. The meter reading result was implausible.
B. The print document was outsorted.
C. The customer is on a future budget billing plan.
D. You selected the 'Bill' level of processing.
Answer: B,D

Q: 2
If the variant settings for transaction FPL9 only include non-statistical items, which items would you always see? (Choose three)
A. Dunning charges
B. Payment on account
C. Collective billing receivables
D. Paid security deposits
E. Source receivables for installment plans
Answer: B,D,E

Q: 3
A landlord complains that the service was not activated in their name after the tenant moved out.
What could be the reason?
A. The device was not allocated to the property.
B. The earliest start date has been reached.
C. Automatic owner move-out was not maintained.
D. Event creation was not set in the property.
Answer: D

Q: 4
In which locations can you assign a rate type for a customer? (Choose three)
A. In the technical installation
B. In the device installation structure
C. In the installation facts
D. In the utility contract
E. In the rate category facts
Answer: B,C,E

Q: 5
Which functions does a transaction control in FI-CA? (Choose three)
A. Number range assignment
B. Allowance for manual posting
C. Debit and credit indicator
D. Document type
E. Text
Answer: B,C,E

Q: 6
You create a business partner in the role of contract partner and attempt to create a Sales and Distribution document for requested goods. However, the system outputs an error message stating that the customer does not exist.
Which IS-U Customizing setting has most likely not been made?
A. Contract customer
B. Standard customer
C. Prospective customer
D. Reference customer
Answer: D

Q: 7
Which optional tasks are supported by configuration in the invoicing process?
A. • Interest on cash securities
• Interest on receivables
• Dunning
• Write off
B. • Post a new receivable
• Account maintenance
• Dunning
• Late payment charges on receivables
C. • Late payment charges on receivables
• Interest on credits
• Dunning
• Late payment charges on installment plans
D. • Account maintenance
• Interest on cash securities
• Interest on receivables
• Late payment charges on installment plans
Answer: D

Q: 8
You use parallel processing to execute the dunning proposal. A variant for object VKONT is used with interval size 1000 and the number of intervals as 1000.
Which of the following is a result of the batch scheduling process?
A. Each interval will generate 1000 dunning activities.
B. Only one interval has less than 1000 accounts.
C. All intervals will finish processing at the same time.
D. All intervals will start processing at the same time.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved