Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_EPMBPC_70 Exam - Cheat-Test.com

Free C_EPMBPC_70 Sample Questions:

Q: 1
How do you control inserting records into the database in BPC?
A. Via Work Status
B. Via Business Rules
C. Via Distributor and Collector
D. Via Audit
Answer: A

Q: 2
Which step is required to store a comment to a filled cell in an Excel pop-up in BPC for NetWeaver?
A. Save the Excel workbook locally.
B. Enable comments in the Application parameters.
C. Assign a keyword.
D. Enable comments in the Application Set parameters.
Answer: B

Q: 3
What is a restriction for BPC validation rules in BPC for NetWeaver?
A. A BPC validation rule cannot use a BAdI implementation.
B. Multiple BPC validation rules cannot be applied to multiple dimension members of a dimension.
C. Multiple BPC validation rules cannot refer to the same dimension member.
D. A BPC validation rule cannot refer to multiple driver dimensions.
Answer: D

Q: 4
For which dimension can you activate a data audit trail for an Application?
A. Category
B. Account
C. Time
D. Entity
Answer: A

Q: 5
What tasks can be done using the Web Administration?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Changing documents type but not document subtype
B. Activating but not deactivating auditing
C. Adjusting the version number of a report template
D. Setting up file types
Answer: C,D

Q: 6
What is the consequence in BPC for NetWeaver when updating the web admin parameters without entering the required parameters?
A. Warnings
B. Nothing
C. Crashes
D. Errors
Answer: B

Q: 7
Where do you set the data audit to capture transactional data changes?
A. At Appset level in Admin Console
B. At Appset level in Web Admin
C. At Application level in Admin Console
D. At Application level in Web Admin
Answer: D

Q: 8
What tasks are accomplished during full optimization in BPC for NetWeaver?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Creating a copy of the MultiProvider for the BPC Application
B. Closing the open request after posting 50,000 records
C. Updating DB statistics for the InfoCube
D. Compressing and indexing the InfoCube
E. Executing a data model analysis and alerting if the data model can be improved
Answer: C,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved