Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_BOWI_40 Exam - Cheat-Test.com

Free C_BOWI_40 Sample Questions:

Q: 1
Which three options appear in the Scope of Analysis pane in the Query panel? (Choose three.)
A. None
B. Default
C. Custom
D. One Level
Answer: A,C,D

Q: 2
You open a Web Intelligence document (WID) with data and want to use data tracking. The Data Tracking button is however grayed out. Which action should you take to enable formatting of the tracked data?
A. Contact the system administrator.
B. Edit the document in tracking mode.
C. Open the document in tracking mode.
D. Enable data tracking in the Document Properties.
Answer: A

Q: 3
You are using calculation contexts within an If() function. Which two are valid contexts for use in an If() function? (Choose two.)
A. In Cell
B. In Row
C. In Block
D. In Report
Answer: C,D

Q: 4
Which DaysBetween() function syntax should you use to calculate the number of years since your birth, assuming the date object is Birth_date?
A. =DaysBetween([Birth_date] ; CurrentDate ) / 365.25
B. =DaysBetween([Birth_date] , CurrentDate() ) / 365.25
C. =DaysBetween([Birth_date] ; CurrentDate() ) / 365.25
D. =DaysBetween(CurrentDate() ; [Birth_date] ) / 365.25
Answer: C

Q: 5
Which two statements are true of grouping sets when using smart measures? (Choose two.)
A. It is a set of dimensions that generates a result for a measure.
B. It is a set of measures that generates a result for a dimension.
C. The generated SQL includes grouping sets for all the aggregations of that dimension that are included in the report.
D. The generated SQL includes grouping sets for all the aggregations of that measure that are included in the report.
Answer: A,D

Q: 6
Where in Web Intelligence Rich Client interface can you see the data source for a document built on a local data source?
A. Global Settings
B. Report Settings
C. Query Properties
D. Document Properties
Answer: C

Q: 7
You want to compare the sales revenue performance of the top 20% of your customers to the average of all of your customers. You decide to apply a rank on the table that shows customers and revenue and create a variable to show the average revenue for all customers. Which function should you use in the variable?
A. NoFilter()
B. NoRank()
C. AverageAll()
D. IgnoreFilter()
Answer: A

Q: 8
Which two functions can you use to concatenate the strings "England" and "New" to create the string "New England"? (Choose two.)
A. Left()
B. LeftPad()
C. LeftTrim()
D. Concatenate()
Answer: B,D

Q: 9
Which two statements are true of the Web Intelligence default behavior when performing a UNION combined query method? (Choose two.)
A. It performs aUNION.
B. It performs a UNION ALL.
C. It returns all values less the duplicates.
D. It returns all values including the duplicates.
Answer: A,C

Q: 10
Which statement describes the performance impact that data tracking has on report refresh times, assuming that the data changes but the number of rows retrieved and the data volume stays the same?
A. It will refresh up to three times faster.
B. It will refresh up to three times slower.
C. It will refresh faster each time the report is refreshed.
D. It will refresh slower each time the report is refreshed.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved