Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_BOWI_30 Exam - Cheat-Test.com

Free C_BOWI_30 Sample Questions:

Q: 1
You are working with a previously saved document and you have deleted a logical operator.
Which two methods can you use to recover the logical operator? (Choose two.)
A. Rebuild the filters.
B. Click the Undo button in the Query panel.
C. From the Tools menu, select Recover Operator.
D. Close the Query panel without executing and then open the query.
Answer: A,D

Q: 2
Which option can you use to convert a table block into a chart in Web Intelligence Rich Client?
A. Right-click thetable block and select "Turn To"
B. Click Format > Charts and select "Convert to Chart"
C. Right-click the table block and select "Convert to Chart"
D. Click Tools > Charts and select "Change Table to Chart"
Answer: A

Q: 3
Which method should you use to group query filters together to form one AND statement?
A. Drag the queries together
B. Drag the query filters to the Group panel
C. Select the filters, right-click and select Group
D. Select the filters,then click the Group Filters button on the toolbar
Answer: A

Q: 4
Where is a Web Intelligence variable stored?
A. In the cell
B. In the document
C. In the Metadata Cube
D. In the Central Management Server (CMS)
Answer: B

Q: 5
Which two break properties can you use when setting Break Priority? (Choose two.)
A. Order Breaks
B. Vertical Breaks
C. Crosstab Breaks
D. Horizontal Breaks
Answer: B,D

Q: 6
You are creating a report to summarize the number of cars sold by region. Which object should you use to aggregate the number of cars sold?
A. Sum
B. Detail
C. Measure
D. Dimension
Answer: C

Q: 7
Which three calculations can you use in a measure object in Web Intelligence? (Choose three.)
A. Min
B. Max
C. Count
D. Count All
Answer: A,B,C

Q: 8
Which two panels can you use to purge data from a BusinessObjects Web Intelligence XI 3.0 document (WID)? (Choose two.)
A. Query
B. Report
C. Active X
D. Slice and Dice
Answer: A,B,C,D

Q: 9
Which object types can you merge when using Multi Queries in a Web Intelligence document (WID)?
A. Dimension - Detail
B. Measure - Measure
C. Dimension -Measure
D. Dimension - Dimension
Answer: D

Q: 10
Which tab should you use to change the page orientation of a report?
A. Click File > Page Setup and select "Page Orientation"
B. In InfoView Preferences, change the default page orientation
C. Select the report tab; in Report Manager, select the "Properties" tab and select the "Page Orientation"
D. Select the report page; in Report Manager, select the "Properties" tab and select the "Page Orientation"
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved