Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_BOSUP_90 Exam - Cheat-Test.com

Free C_BOSUP_90 Sample Questions:

Q: 1
You receive a customer message where several issues are reported.
What will be your next step?
A. Ask the customer to create one message per issue.
B. Ask your colleagues for processing this message.
C. Solve all issues in the message, because it is beneficial for customers to report several issues in one message.
D. Start message processing without contacting the customer.
Answer: A

Q: 2
What is the characteristic of a system when defined as a subset of the installation in SAP systems? (Choose two)
A. A system corresponds to production, test AND development environment.
B. A system is identified using a system ID.
C. One system can be a child to multiple installations.
D. A system corresponds to either production, test OR development environment.
Answer: B,D

Q: 3
What is the recommended way to progress a message that is difficult to clarify?
A. Escalate the message immediately to a more senior support consultant.
B. Ask the client to provide screenshots and request information point by point.
C. Change the message status to Customer Action and tell the client that you cannot do much until more information is provided.
D. Force the client to close the message and open a new one that is clearer.
Answer: B

Q: 4
What does priority in incident management mean?
A. It is an attribute of the customer's system.
B. It is an attribute that characterizes the urgency of an issue.
C. It is an attribute of the Service Desk.
D. It defines the importance of the customer for SAP.
Answer: B

Q: 5
What characterizes On the Job Enablement sessions?
A. They are workshops coordinated by the Partner Services Adviser (PSA).
B. They are open workshops.
C. They are not available to Channel partners.
D. They are chargeable add-ons.
Answer: A

Q: 6
The customer has an error that can be reproduced on their system.
How do you proceed to investigate this issue?
A. The customer is no longer entitled to support since they have caused a fault in the system.
B. Ask the customer to use a different system since this installation is experiencing issues.
C. Ask the customer to document the workflow step by step so that you can attempt to reproduce the issue on your internal system.
D. The customer's system has the fault therefore you only need to use their system for further investigation and testing.
Answer: C

Q: 7
What can the processor use in the Service Desk for message processing? (Choose two)
A. CRM_DNO_MONITOR transaction within SAP GUI
B. Transaction INCMAN
C. Business Process Monitoring Work Center
D. Incident Management Work Center
Answer: A,D

Q: 8
What is Product Support Hierarchy in SAP environment? (Choose two)
A. It is an instrument in organization and reporting within Product Support.
B. It defines the maintenance pricing level.
C. It is a view on the Application Component Hierarchy.
D. It is part of the Service Level Agreement.
Answer: A,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved