Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_BOE_30 Exam - Cheat-Test.com

Free C_BOE_30 Sample Questions:

Q: 1
Which Crystal Reports Page Server setting should you use to prevent users from running ondemand reports containing queries that return excessively large record sets?
A. SQuestionL_MAX_ROWS
B. Limit SQuestionL Cursor Fetch Size
C. Preview Sample Data
D. Database Records to Read When Previewing or Refreshing a Report
Answer: D

Q: 2
Your currently run you BusinessObjects Enterprise system on multiple servers. You want to add another Crystal Reports Job Server service to the machine running the Crystal Reports Job Server service. Using the Add Server Wizard in the Central Configuration Manager, which three tasks must you perform? (Choose three.)
A. Synchronize the server
B. Start the server
C. Create the server
D. Enable the server
Answer: B,C,D

Q: 3
When a scheduled Crystal Report runs successfully, which server notifies the Central Management Server (CMS) of the instance status?
A. Crystal Reports Page Server
B. Output File Repository Server
C. Crystal Reports Job Server
D. Web Application Server
Answer: C

Q: 4
Which three statements describe the role of the Web Intelligence Report Server? (Choose three.)
A. Fulfills on demand Web Intelligence report requests
B. Updates the Central Management Server (CMS) with instance status
C. Processes scheduled Web Intelligence report requests
D. Creates report instances for Web Intelligence report reports
Answer: A,C,D

Q: 5
Which two statements describe situations that will benefit from using server groups? (Choose two.)
A. You intend to cluster the Central Management Server (CMS).
B. Datasources are located in geographically dispersed locations.
C. Some processing servers are configured for specific databases.
D. You are using a web farm.
Answer: B,C

Q: 6
When you install BusinessObjects Enterprise, what is the minimum disk space required for the drive holding the TEMP directory?
A. 100 MB
B. 500 MB
C. 700 MB
D. 1000 MB
Answer: C

Q: 7
What is a requirement for a client running the Central Management Console?
A. The Publishing Wizard must be installed
B. All BusinessObjects Enterprise servers must be installed
C. Network connectivity to the Central Management Server (CMS)
D. Network connectivity to the Production Database
Answer: C

Q: 8
Where do you configure the BusinessObjects Enterprise Web Component Adapter (WCA)? (Choose two.)
A. wcaconfig.ini file in the InfoView directory
B. web.config file in the WebContent directory
C. Central Configuration Manager
D. Central Management Console
Answer: A,B

Q: 9
When you install BusinessObjects Enterprise, a number of options are available from the initial Install type screen. Select three of the options that appear on this screen. (Choose three.)
A. Expand
B. New
C. Custom
D. Silent Installation
Answer: A,B,C

Q: 10
When does Crystal Reports communicate with the BusinessObjects Enterprise infrastructure?
A. When opening a report from the Enterprise folders
B. When opening a successful report instance sent as an email attachment by the Crystal Reports Job Server
C. When importing a Crystal Reports from the Input File Repository Server (FRS)
D. When scheduling a Crystal Reports from the Central Management Console (CMC)
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved