Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_BOCR_08 Exam - Cheat-Test.com

Free C_BOCR_08 Sample Questions:

Q: 1
Which method can you use to insert field objects into a Crystal report?
A. Select the Field option from the Insert menu.
B. Right-click the area where you want the field object to appear, then select Insert Field Object from the Context menu.
C. Click the field name, drag it to the desired position and release the mouse button to insert.
D. Click the Field button on the Formatting toolbar.
Answer: C

Q: 2
You need a report that shows all customers and allows the report reader to view either a report listing all days in the month to date or to view only the customers with daily sales greater than $5000. You decide to use report alerts to accomplish this. Which formula properly sets the alert condition?
A. Sum ({Orders.Order Amount}, {Orders.Order Date}, "daily") > 5000
B. Sum ({Orders.Order Date}, {Orders.Order Amount}, "daily") > 5000}
C. IF Sum ({Orders.Order Amount}, {Orders.Order Date}, "daily") > 5000 THEN crCondition = "Enabled"
D. IF Sum ({Orders.Order Amount}, {Orders.Order Date}, "daily") > 5000 THEN AlertMessage = "Enabled"
Answer: A

Q: 3
Which two formulas can you use to determine whether the content of a string is a number? (Choose two.)
A. IsNumber({Orders.Customer ID})
B. NumberText({Orders.Customer ID})
C. IsNumeric({Orders.Customer ID})
D. NumericText({Orders.Customer ID})
Answer: C,D

Q: 4
In Crystal Reports you select multiple report objects at the same time. Which two menu options become available when you right-click one of the selected objects? (Choose two.)
A. Move
B. Insert
C. Delete
D. Copy
E. Cut
Answer: D,E

Q: 5
You want to see a list of formulas containing references to a specific field. Which method can you use?
A. Browse Field
B. Repository Explorer
C. Formula Field Search
D. Global Formula Search
Answer: D

Q: 6
You copy a report from BusinessObjects Enterprise and modify the report. Which two methods can you use to save changes back to BusinessObjects Enterprise? (Choose two.)
A. Save the report using the Report Explorer.
B. From the Main menu, select Save and choose Enterprise.
C. From the Main menu, select Save and choose Web Folders.
D. Save the report using the Repository Explorer.
Answer: B,D

Q: 7
Which two methods can you use to change the appearance of an object that you add to a Crystal report? (Choose two.)
A. Hold down CTRL + Spacebar and click on the object.
B. Right-click the object and use the Format Editor.
C. Select the object and use the Formatting toolbar.
D. Drag-and-drop the object to the Formatting toolbar.
Answer: B,C

Q: 8
What two configuration options are valid for long Lists of Values (LOV) in Crystal Reports 2008? (Choose two.)
A. UI Batch Size
B. Database Timeout
C. Maximum LOV Size
D. Maximum Rowset Records
Answer: A,C

Q: 9
Which two statements describe how optional prompts behave in Crystal Reports 2008? (Choose two.)
A. If no value is entered in the prompt, all values are returned.
B. If no value is entered in the prompt, no values are returned.
C. If the parent prompt is optional, the child prompt must be optional.
D. If the child prompt is optional, the parent prompt must be optional.
Answer: A,C

Q: 10
Which formula uses the correct syntax to assign a variable a value in Crystal syntax?
A. Numbervar x; x = 5;
B. Dim x as Number x = 5
C. Dim x as Number x := 5
D. Numbervar x; x := 5;
Answer: D

Q: 11
You create a new Crystal report and want to add a Top N sort, but the Group Sort Expert is inactive. How can you activate the Group Sort Expert?
A. Insert a group name field.
B. Insert a summary field.
C. Insert a running total field.
D. Insert a formula field.
Answer: B

Q: 12
You must create a static array in a Crystal report to be used for numeric calculations in other formulas. How can you do this?
A. Global NumberVar Array newArray := Array (1, 2, 3, 4, 5);
B. Global NumberVar Array newArray := MakeArray (1, 2, 3, 4, 5);
C. Global NumberVar Array newArray := CreateArray (1, 2, 3, 4, 5);
D. Global NumberVar Array newArray := DefineArray (1, 2, 3, 4, 5);
Answer: B

Q: 13
When should you use parameters?
A. When creating conditional Top N reports.
B. When identifying the data source location.
C. When identifying trends in data.
D. When creating dynamic groups.
Answer: D

Q: 14
Which special field can you use to display the date a report was last changed?
A. Modification Date
B. Modification LastDate
C. Modification LastUpdate
D. Modification Time
Answer: A

Q: 15
You are creating a Crystal report to show just the Top N countries in an international sales report based on total sales for the previous quarter. The value of N is dynamic.
Which method must you use to achieve the required result?
A. Using the Group Select Expert, create a parameter to set the value of N. Add a conditional formula to view just the Top N countries.
B. After creating a parameter to set the value of N, reference that parameter within the Group Sort Expert. Refresh the report setting the value of N in the parameter to show just the Top N countries.
C. Using the Group Sort Expert, create a parameter to set the value of N. Refresh the report setting the value of N in the parameter to show just the Top N countries.
D. After creating a parameter to set the value of N, refresh the report to view just those countries with a grand total that is greater than N.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved