Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAP C_A1FIN_10 Exam - Cheat-Test.com

Free C_A1FIN_10 Sample Questions:

Q: 1
Roles are the entry point to the business content. The navigation panel of the SAP NetWeaver Business Client receives its information from specified roles that are connected to the user account and defined in the SAP Profile Generator.
How can you maintain the system so that a user gets the explicit authorization for a role, for example Purchaser SAP_NBPR_PURCHASER-S?
A. Assign the authorization profile SAP_ALL to the user.
B. Maintain the authorization profile for the user at operating system level.
C. Create a copy of the role and adapt the authorization profile.
D. Maintain the user and assign the authorization profile Z_BAIO_DEMO_A_WELCOME.
Answer: C

Q: 2
Which areas must be activated for internal order commitment management?
A. Controlling area and order type
B. Order type and business transaction
C. Cost element and order type
D. Controlling area and business transaction
Answer: A

Q: 3
You have finished the integration test and are about to migrate to the production environment. One of the tasks of the cutover process is to transfer the Customizing from the development environment to the production environment using transport requests.
What will be transferred to the production environment via transport requests?
A. Company codes, controlling areas, plants, charts of accounts, and cost centers
B. Company codes, controlling areas, plants, and charts of accounts
C. Company codes, controlling areas, plants, charts of accounts, cost centers, and internal orders
D. Company codes, controlling areas, plants, charts of accounts, and internal orders
Answer: B

Q: 4
Which financial transactions create a commitment item posting against the CO cost object? (Choose two)
A. Purchase credit notes
B. Purchase orders
C. Purchase payments against invoice
D. Purchase invoices
E. Purchase requisitions
Answer: B,E

Q: 5
Your customer has a multi-company setup and sometimes sells products that belong to a different company code.
Which organizational entity is involved in the intercompany transaction?
A. Plant
B. Profit Center
C. Cost Center
D. Client
Answer: A

Q: 6
You want to settle a hierarchy of internal orders to a cost center in a single settlement run.
What is the main criterion for the complete settlement?
A. It is not possible to perform all the settlements in a single settlement run. Ensure that you perform as many settlement runs as the number of levels in the order hierarchy.
B. The orders must be settled from the lowest to the highest hierarchy number.
C. All the orders of the hierarchy must be settled to zero.
D. A reference to all the internal orders must appear in the settlement document.
Answer: C

Q: 7
SAP has created a special offering based on the SAP BusinessObjects Data Integrator, specifically designed for data migration to SAP Business All-in-One. During an SAP implementation, there are 5 primary tasks associated with the process of data migration.
Which list of data migration process steps is in the correct sequence?
A. Data Mapping, Data Extraction, Data Validation, Data Load, Data Reconciliation
B. Data Extraction, Data Reconciliation, Data Validation, Data Mapping, Data Load,
C. Data Extraction, Data Mapping, Data Validation, Data Load, Data Reconciliation
D. Data Extraction, Data Load, Data Mapping, Data Validation, Data Reconciliation
Answer: C

Q: 8
In the SAP Business All-In-One implementation approach you focus on getting the people ready, rather than getting the system ready as we do in the traditional approach.
What does "getting people ready" encompass?
A. Supporting the customer in conducting organizational change management by providing them with relevant material and accelerators that are available in ASAP Focus Roadmaps.
B. Making sure that the people are motivated and competent to use the new system, change their work habits, and confident that the organization is committed to this project
C. Training key users how to contribute to implementation, and training end users how to use the new business scenarios in their daily operations
D. Ensuring that management is committed to making the employees allocated to the implementation project available and that the end users are adequately trained
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved