Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA CV0-001 Exam - Cheat-Test.com

Free CV0-001 Sample Questions:

Q: 1
An administrator is responsible for maintenance and support of servers in the cloud environment.
There are over 500 virtual servers spanning across ten physical hosts. The administrator deploys a new application server. The administrator allocated the appropriate virtual resources for the application. Users report slow response after the new server was deployed. Which of the following is the cause of this issue?
A. Storage allocation on the guest OS
B. Resource pooling mis-configuration
C. Application licensing expiration
D. Data segregation on the host OS
Answer: B

Q: 2
Which of the following hypervisors will allocate resources MORE efficiently?
A. Type I
B. Proprietary
C. Type II
D. Open source
Answer: A

Q: 3
A system administrator identified an issue on a critical server that is hosted in the cloud. The user community is affected by this issue, but is still able to work. A reboot is needed to rectify this issue.
Which of the following steps should the administrator do FIRST to resolve this issue?
A. Contact the user community
B. Establish a back-out plan
C. Enter a change request
D. Reboot the server
Answer: C

Q: 4
An administrator is tasked with ensuring that any new virtual server deployed will meet the minimum requirements for the environment. Which of the following items would be included in a baseline for a VM template? (Select TWO).
A. Database
B. CPU
C. Encryption keys
D. Security patches
E. IP address
Answer: B,D

Q: 5
A new host has been bought to be a part of a new cluster. The purchase order specifies this server has four physical CPUs with eight cores each. After the administrator boots the host, there are only 24 logical processors available for VM allocation. Which of the following BEST describes this problem?
A. The server requires a firmware upgrade to version 8.2
B. The BIOS does not have virtualization support features completely enabled
C. The virtualization license is not the enterprise edition
D. A CPU is dead on arrival or disabled on the motherboard
Answer: D

Q: 6
A programmer removes OS software from a laptop during development of a new prototype for the company. After the code is promoted from development to QA, none of the QA testers can get the application to work. Which of the following is MOST likely the cause of the application not working properly in QA?
A. QA systems require a reboot after a new application is installed
B. Programmer did not compile the code properly
C. Programmer put the source code in repository without any validations
D. QA systems are missing patches
Answer: D

Q: 7
Which of the following will allow the administrator to be able to reduce Internet Service Provider costs for two sites that have replication as a preferred method for disaster recovery events?
A. Caching on two sites
B. Redirection
C. Caching on one site
D. Compression
Answer: D

Q: 8
In a storage fabric, which of the following is the primary way to implement multipathing?
A. Formatting
B. Scaling
C. Zoning
D. Caching
Answer: C

Q: 9
Geo-clustering protects against which of the following?
A. Data corruptions
B. Global disasters
C. Denial of Service
D. Regional disruptions
Answer: D

Q: 10
Which of the following virtualization implementations yields the HIGHEST performance of the same hardware configuration?
A. CPU emulation
B. Type I
C. Memory ballooning
D. Type II
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved