Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA CT0-101 Exam - Cheat-Test.com

Free CT0-101 Sample Questions:

1. A user is complaining that during calls the remote caller's voice intermittently cannot be heard. Which of the following is the MOST likely cause?
A. Network to Public Switched Telephone Network (PSTN) impedance is mismatched
B. Network packet drops on the receivers side of the conversation
C. Network jitter is above acceptable limits on the round trip path
D. Network packet drops on the transmitting side of the conversation
Answer: B

2. Which of the following BEST describes a network bottleneck?
A. A router with multiple WAN links.
B. A switch that is underutilized.
C. A network with multiple switches.
D. A router that is receiving more information than it can process.
Answer: D

3. Which of the following is true about jitter?
A. Jitter is caused by insufficient network capacity.
B. Jitter is the variation in time between the arrival of voice packets.
C. Jitter can only be solved by using prioritization techniques.
D. Jitter is caused by endpoints.
Answer: B

4. Which of the following protocols can be used in scripting call flows in an Interactive Voice Response (IVR)?
A. HTML
B. HTTP
C. XML/VXML
D. TCP/IP
Answer: C

5. Which of the following codecs would a technician configure on the VoIP server to match the voice quality of a regular Public Switched Telephone Network (PSTN) call on a VoIP phone?
A. G. 729
B. G. 732
C. G. 722
D. G. 711
Answer: D

6. Which of the following BEST describes the functionality of a gateway? (Select TWO)
A. A device or software program that provides the central point of functionality for all VOIP calls.
B. A device or software program that provides a proxy between two systems with incompatible technologies.
C. A device or software that navigates packets between the enterprise network and the internet.
D. A device or software that connects networks that use different protocols.
E. A device that protects against security breaches from external networks.
Answer: BD

7. A company has a contact center with thousands of distributed agents, skill-based routing, multiple hunt groups, CTI and desktop screen pops. Management wants detailed reports about call volume and hunt group activity within the contact center. Which of the following provides this level of detail?
A. Service Provider Multiplexer statistics
B. PBX call detail records
C. Automatic Call Distribution (ACD) reports
D. CTI server traffic reports
Answer: C

8. The voicemail system is configured to send email alerts when new voicemails are left for users. Users are complaining they are receiving voicemails but stopped receiving email alerts. Which of the following is the MOST likely cause of the issue?
A. Port 53 is not functioning on the email server.
B. Port 21 is not functioning on the voicemail server.
C. Port 25 is not functioning on the email server.
D. Port 63 is not functioning on the voicemail server.
Answer: C

9. Which of the following is the data rate of a BRI D channel?
A. 16 Kbps
B. 24 Kbps
C. 32 Kbps
D. 64 Kbps
Answer: A

10. All the following are correct about Unified Messaging EXCEPT:
A. a user can setup a voice conference on demand.
B. unified messaging is the integration of e-mail, fax and voicemail.
C. a user can forward their voicemail in form of e-mail.
D. a user can receive a fax in their e-mail.
Answer: A

11. A company is considering a telephony solution for their branch offices that is low-cost, easy to deploy and easy to manage. Which of the following is the BEST reason for the company to investigate SIP?
A. SIP is natively meant for small deployments, yet not scalable for large deployments.
B. SIP is natively standard, and is mature enough not to change.
C. SIP is natively peer-to-peer, needing no infrastructure to run in simple environments.
D. SIP is natively secure, and is not at risk of hacking or denial of service.
Answer: C

12. A technician is rolling out IP softphones in phases to telecommuters. During the pilot and initial production deployment, no problems were noted. But after a major increase in the number of remote users, all callers begin to complain of voice quality issues, while main site users experience no issues. Which of the following should the technician investigate? (Select TWO)
A. Network Address Translation (NAT) configurations
B. Firewall port and CPU utilization
C. IP PBX port and CPU utilization
D. Bandwidth utilization on Internet circuit
E. Softphone QoS settings
Answer: BD

13. Which of the following devices has to be connected to every user of an H. 323 conference?
A. Media Gateway Controller
B. Gatekeeper
C. Terminal
D. Multipoint Control Unit (MCU)
Answer: D

14. Which of the following network topologies would make it possible for a remote site to continue to communicate during a complete main site outage?
A. Frame Relay network
B. Stub network
C. Hub and Spoke network
D. Meshed network
Answer: D

15. Identify the components needed for a softphone end-point: (Select THREE)
A. PC
B. USB drive
C. Analog phone
D. Microphone
E. Sound card
F. Network cable
Answer: ADE

16. A technician is responsible for sending a training video to a potential client for review, the technician must identify this videos ownership without impairing the functionality to the viewers. Which of the following forms of data security is this referred to as?
A. Root Kit
B. Public Key Encryption
C. Content Scramble System (CSS)
D. Watermarking
Answer: D

17. An IP softphone user is complaining of an echo on external calls. Which of the following is MOST likely the cause?
A. Headset speaker is too close to the microphone.
B. Routers are introducing feedback.
C. Sidetones are not being filtered.
D. The soundcard volume is set too low.
Answer: A

18. Which of the following is necessary in order to have internet connectivity to multiple Internet Service Providers (ISP)?
A. BGP-4
B. RIP
C. IS-IS
D. OSPF
Answer: A

19. The mapping of internet service addresses to E. 164 numbering is addressed by:
A. ENUM.
B. SNMP.
C. CDR.
D. SS7.
Answer: A

20. Which are the following are the reasons why the wire pairs in CAT5 cables are twisted? (Select TWO).
A. Twisting eliminates electric interference from adjacent wires.
B. Twisting distributes electric interference evenly to both wires.
C. Twisting provides additional tensile strength to the cable.
D. Twisting eliminates cross-talk between adjacent pairs.
E. Twisting minimizes the contact area of adjacent wires to sources of interference.
Answer: BE

21. Which of the following are enhancements that SNMP v3 provides over previous versions? (Select TWO).
A. Authentication
B. Peer-to-peer support
C. Privacy
D. Multi-vendor MIBs
E. Simplified agents
Answer: AC

22. Which of the following mobility functions provides the BEST way to determine the location and status of a user?
A. Unified messaging
B. RTP
C. Instant messaging
D. SIP Presence
Answer: D

23. Once a company starts planning to use VoIP the company should: (Select TWO).
A. replace the LAN infrastructure.
B. implement a backup system.
C. prepare for an increase in call charges.
D. review the bandwidth in each link.
E. monitor service levels and measure response times.
Answer: DE

24. Which of the following BEST describes the ability for a user to consistently access multiple message types through a single user interface?
A. Voice and Text Integration
B. Computer Telephony integration
C. Unified Messaging
D. Telephone User Interface
Answer: C

25. Which of the following would be the BEST tool to use when a technician is dealing with packet loss and traffic congestion?
A. Network Analyzer
B. Cable Tester
C. Checksum Verifier
D. Traceroute
Answer: A

26. At which of the following layers of the OSI model does VLAN operate?
A. Network layer
B. Data link layer
C. Physical layer
D. Session layer
Answer: B

27. Which of the following features allows a PBX to determine the route an outbound call should follow?
A. Automatic Route Selection (ARS)
B. Routing Information Protocol (RIP)
C. Direct Inward System Access (DISA)
D. Automatic Call Distributor (ACD)
Answer: A

28. Which of the following would be a reason that a customer would need to use STUN in their converged network implementation?
A. The customer has SIP endpoints behind a NAT router.
B. The customer has SIP for both telephony and video conferencing.
C. The customer is using T-1 trunks with a SIP-based media gateway.
D. The customer is using a SIP proxy server.
Answer: A

29. Which of the following occurs at layer 3 of the OSI model, and is used for prioritization?
A. User Datagram Protocol (UDP)
B. Real Time Control Protocol (RTCP)
C. DiffServ
D. 802.1p
Answer: C

30. Which of the following does the Source Port field identify in a datagram using the User Datagram Protocol (UDP)?
A. The port used by the receiver.
B. The port used by the sender.
C. The port to be quenched.
D. The port used by the domain name server (DNS).
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved