Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Software Certifications CSQA Exam - Cheat-Test.com

Free CSQA Sample Questions:

Q: 1
Which one of the following is NOT one of the change control procedures?
A. Proposed change should be formally approved.
B. Developers should make the program changes.
C. An independent person, other than the person who made the change, should test the final revised program.
D. Developer should provide access rights for the change in configuration management tool.
E. The documentation system should be updated with all change sheets or change registers
Answer: D

Q: 2
Which of the following planning activities is associated with the quality planning question "where do we want to go"?
A. Capabilities and Opportunity Planning
B. Policies and Procedure Planning
C. Priorities and Schedules Planning
D. Objectives and Goals Planning
E. Budgeting and Resource Planning
Answer: D

Q: 3
Determining which risks are likely to affect the project and documenting the characteristics of each is called ________.
A. Risk Assessment
B. Risk Management
C. Risk
D. Risk Identification
Answer: D

Q: 4
Which of the following Quality Management principle(s) are incorporated into the ISO 9001 standard?
A. System approach to management
B. Process approach
C. Mutually beneficial supplier relationships
D. Factual approach decision making
E. All of the above
Answer: E

Q: 5
Which product metric would be used to predict the probability of a software failure, or the rate at which software errors will occur?
A. Cyclomatic Complexity
B. Function Points
C. Quality
D. Correctness
E. Reliability
Answer: E

Q: 6
A payroll application requires that each new employee hired have a unique Employee ID and password and that all characters in a field are either numeric or alphabetic. This is an example of a:
A. Logical Test
B. Limit Test
C. Validity Test
D. Completeness Test
E. None of the above
Answer: D

Q: 7
Focusing on quality can increase productivity, reduce costs, and improve customer satisfaction.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 8
The focus of post-implementation reviews or post mortems is to:
A. Correct the defects
B. Improve the process
C. Plan future projects
D. Fix the blame for bad quality
E. None of the above
Answer: B

Q: 9
Strategic planning answers which of the following questions:
A. What to do?
B. When to do it?
C. How to do it?
D. Where to do it?
E. Who does it?
Answer: A

Q: 10
An audit is:
A. A process used to measure the current level of performance
B. An independent appraisal activity
C. An evaluation of a model
Answer: B

Q: 11
Experience has shown statistically that as program modules become more complex:
A. The time to develop the module decreases
B. The amount of effort to test the validity increases geometrically
C. The number of defects has an inverse relationship
D. The tester needs to segment the program
E. The need for a help desk increases
Answer: B

Q: 12
Enforcement of standards is the responsibility of:
A. Management
B. Quality Assurance
C. Quality Control
D. Auditors
Answer: A

Q: 13
In which phase of the Quality Function's maturation does the organization's objectives move from Quality Control to Quality Assurance?
A. Initial Phase
B. Intermediate Phase
C. Final Phase
Answer: B

Q: 14
Project objectives and goals expressed in quantitative terms is part of which planning activity?
A. Business / Activity Planning
B. Environment Planning
C. Objective / Goal Planning
D. Policies / Procedures Planning
Answer: C

Q: 15
Baselines should NOT be conducted:
A. To determine where detailed investigation is required
B. To identify problems / areas for quality improvement
C. To evaluate individual performance
D. To compare against external organizations
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved