Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

ASQ CQE Exam - Cheat-Test.com

Free CQE Sample Questions:

Q: 1
What are the major disadvantages of having an improvement team that is too large?
. Difficulty in having constructive input from the entire group.
. Difficulty in arriving at consensus.
. Difficulty in finding large meeting facilities.
. Difficulty, on the part of the recorder, in keeping up with more paperwork.
A. Ionly
B. IandIIonly
C. I,IIandIIIonly
D. I, II,IIIandIV
Answer: B

Q: 2
Which of the following is NOT considered a prevention cost?
A. Writing operating procedures.
B. Training.
C. Data acquisition and analysis.
D. Calibrating test equipment.
Answer: D

Q: 3
An improvement in quality costs is MOST clearly indicated when:
A. Appraisal and failure costs drop.
B. Prevention costs increase.
C. Total quality costs fall below 15% of total sales.
D. Management objectives are met.
Answer: D

Q: 4
During the building phase of improvement team development, which of the following properly describes team activities?
. The team leader is usually directive.
. The team leader often delegates tasks.
. Team members prioritize and perform duties.
. Team members are uncertain of their duties.
A. IIandIIIonly
B. I,IIandIIIonly
C. IandIV only
D. II,IIIandIV only
Answer: C

Q: 5
Benchmarking might be defined as any of the following EXCEPT:
A. A process for rigorously measuring your performance versus the best-in-class companies.
B. A standard of excellence or achievement against which other similar things must be measured orjudged.
C. Comparing the performance of one company to a set of standards and then to another'sperformance.
D. The search for best industry practices that lead to superior performance.
Answer: C

Q: 6
Which of the following is the BEST method to developing materials for a training program on the gaps in performance?
A. Secure a workshop trainer.
B. Review a record of activities.
C. Set up a one shot case study.
D. Allocate employees for training.
Answer: B

Q: 7
In most cases, an improvement team facilitator will NOT normally:
A. Be familiar with problem solving techniques.
B. Provide feedback to the group.
C. Function as the group leader.
D. Summarize key ideas generated by the group.
Answer: C

Q: 8
The ideal results of a quality training effort would NOT include which of the following?
A. Increased cost-of-quality results.
B. Improved working methods and morale.
C. Increased productivity and job satisfaction.
D. Reduced defects and employee turn-over.
Answer: A

Q: 9
Information that is received by upper management, is often distorted. Which of the following actions is effective in countering this problem?
. Stop killing the messenger.
. Establishing an open door policy.
. Practice management by walking around.
A. Ionly
B. IandIIonly
C. IandIIIonly
D. I,IIandIII
Answer: D

Q: 10
Which of the following quality gurus was very critical of merit-pay and individual bonuses?
He discouraged management by objectives and the ranking of employees by performance.
A. Dr. Juran
B. Dr. Deming
C. Dr. Taguchi
D. Dr. Feigenbaum
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved