Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM COG-480 Exam - Cheat-Test.com

Free COG-480 Sample Questions:

1. Which of the following is true of an e.List?
A. It can contain both input and aggregate items.
B. You cannot perform breakback across an e.List.
C. You can map an e.List to a regular D-List in a system link.
D. You can link D-Cubes together by targeting summary e.List items.
Answer: A

2. What is true about D-Cubes that contain the e.List in Contributor?
A. They can be used as assumption D-Cubes.
B. They can be used as D-Cube allocation tables in a D-Link.
C. They can be linked to each other by using allocations on the e.List.
D. They can have access tables applied to them.
Answer: D

3. Why is recommended to place broad and general rules at the top of an access table, followed by more specific rules?
A. It aids in performance when using cut-down models.
B. It makes the access table easier to understand.
C. Access tables only work if they are designed this way.
D. It reduces the size of the file if the access table is exported.
Answer: B

4. What does the Model Size Reader tool help an administrator evaluate?
A. If the Maximum Workspace size needs to be reset.
B. If there are too many cubes.
C. If the e.List is too large.
D. If the access tables are effective.
Answer: D

5. When developing a Cognos Planning system, when is prototyping most useful?
A. When the user requirements are unclear.
B. When the development team is very large.
C. When the client can afford the extra time and cost required.
D. When the solution is being implemented for a department other than Finance.
Answer: A

6. For which D-List item would it be more appropriate to use the Time Average - Zero function rather than the Force to Zero function?
A. Gross margin %
B. Dates
C. Square footage
D. Selling price
Answer: C

7. Why would an administrator want to use a “blank if zero” format option?
A. To not show zero rows
B. To not show zero columns
C. To not show zero pages
D. To not show zero values
Answer: D

8. In the example below, which item should Unit Sales Price be weighted by?

A. Quantity
B. Sales Revenue
C. Other Income
D. Gross Revenue
Answer: A

9. In Analyst, as a guideline, if the stored copy for a D-Cube is turned on, 1MB of workspace is required for how many cells?
A. Every 5,000 cells
B. Every 50,000 cells
C. Every 500,000 cells
D. Every 5,000,000 cells
Answer: B

10. When a D-Cube is too large for all the data to be imported in one operation, which macro lets an administrator easily import the data?
A. @DCubeCreateDSels
B. @DLinkExecute
C. @SliceUpdate
D. @TestData
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved