Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM COG-321 Exam - Cheat-Test.com

Free COG-321 Sample Questions:

Q: 1
Which two statements are true when using the dimensional reporting style in Report Studio? (Choose two.)
A. You can create sets of members from different levels within the same hierarchy.
B. You can group two levels or hierarchies from different dimensions.
C. Report Studio groups data automatically by query item.
D. Report Studio groups data automatically by level.
Answer: A,D

Q: 2
In Report Studio, what would be the expression for a filter that will only display data for a country selected from a prompt?
A. [country]= parameter
B. [country]= ?parameter?
C. [country]= <parameter>
D. [country]= #parameter#
Answer: B

Q: 3
What describes reports created with Report Studio in the professional authoring mode?
A. reports which show patterns and trends at a glance
B. reports with a measure at the intersection of each row and column
C. data can be seen immediately after an item has been placed into the workspace
D. reports containing multiple queries and highly formatted reports
Answer: D

Q: 4
When would you use the Select Multiple Values icon for the creation of a filter expression?
A. when selecting single or multiple dimension values from a package
B. when selecting single or multiple members from an OLAP data source
C. when selecting single or multiple values from a relational data source
D. when selecting multiple values from a data source
Answer: A

Q: 5
What would you drag to your Report Studio report if you want to show a value that is independent from the rest of the values in the report?
A. a singleton object
B. a formatting object
C. an HTML item object
D. a rich text item
Answer: A

Q: 6
You have been asked to add a prompt page to an existing report in Report Studio. What would you use to achieve this?
A. Insertable Objects pane
B. Query Explorer
C. Page Explorer
D. Properties pane
Answer: C

Q: 7
In Report Studio, which situation requires a dimensional package?
A. when you need aggregate values
B. when report consumers will drill up or down
C. when you will filter values
D. when you will create graphs
Answer: B

Q: 8
When creating reports in Report Studio, levels can be added.What describes a level?
A. a collection of dimensional members organized into a tree structure
B. a set of dimensional members that have common attributes
C. a query item that represents a column of quantitative data in the database
D. a unique item within a hierarchy
Answer: B

Q: 9
Which statement describes the function of Conditional Explorer inside Report Studio?
A. It is used to create and modify queries and perform complex tasks such as defining union joins and writing SQL statements to be used in a report.
B. It is used to create and modify variables to define conditions that will be used to format the report.
C. It is used to create and modify report pages, prompt pages, and classes.
D. It is used to select an ancestor (or parent container) of an object.
Answer: B

Q: 10
You have been asked to provide the information shown below: -- Summary level information about gross profit by region -- Detailed level information about revenue by retailer -- Gross margin by product group across time.What would give the user visibility of this information at a glance?
A. list reports made in Professional authoring mode
B. charts made in Professional authoring mode
C. crosstab reports made in Express authoring mode
D. a combination of reports and charts in a dashboard
Answer: D

Q: 11
From where do you take objects when building reports in Report Studio?
A. Insertable Objects pane
B. Properties pane
C. Work area
D. Variables tab
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved