Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM COG-320 Exam - Cheat-Test.com

Free COG-320 Sample Questions:

Q: 1
In Xcelerator, which qualifier is used in a rule to override an aggregated value?
A. A:
B. S:
C. N:
D. C:
Answer: D

Q: 2
In Xcelerator, a rule needs to pull information from the Purchase cube into the Inventory cube. The Purchase cube contains the Market dimension but the Inventory cube does not. How should the Market dimension be represented in the rule?
A. !Market
B. 'Total Market'
C. $Market
D. Total Market
Answer: B

Q: 3
In Xcelerator, you want all data in an existing cube to show a currency symbol. What should you do to achieve this?
A. Create a currency attribute for the Items in the Measures dimension.
B. Create an alias for currency for the Items in the Measures dimension.
C. Apply a format to all members of all dimensions from the Attributes Editor.
D. Apply a format to members of the Measures dimension from the Attributes Editor.
Answer: D

Q: 4
In Xcelerator, what does reordering dimensions in a cube accomplish?
A. It changes the calculation order.
B. It changes the weighting in dimension calculations.
C. It optimizes the memory use.
D. It prepares views.
Answer: C

Q: 5
In Xcelerator, you need to create a dimension using Turbo Integrator from data in a text file. However, after defining the variables on the Variables tab, you see the Maps tab is disabled. What are two reasons for this? (Choose two.)
A. All variables' contents are Other.
B. All variables' contents are Ignore.
C. All variables' contents are Element.
D. All variables' contents are Consolidation.
Answer: A,B

Q: 6
Which two dimensions already exist when opening the "Create Dimensions" pane for the first time in Data Advisor? (Choose two.)
A. Measures
B. Values
C. Time
D. Currency
Answer: B,C

Q: 7
A user launches Data Advisor and configures a valid analysis definition. Which prompt appears when the user clicks the Analyze icon?
A. The user is prompted to log on to Advisor.
B. The user is prompted to confirm the start of the analyze process.
C. The user is prompted to specify the location of the package.
D. The user is prompted to enter a name for the analysis definition.
Answer: A

Q: 8
Which dimension is required when publishing a analysis definition in Data Advisor?
A. time dimension
B. values dimension
C. scenario dimension
D. exception dimension
Answer: B

Q: 9
In Data Advisor, which color indicates a recursive relationship?
A. red
B. green
C. yellow
D. blue
Answer: B

Q: 10
Which two statements apply to Data Advisor's built-in intelligence while creating relationships? (Choose two.)
A. Data Advisor will automatically convert mismatching data types.
B. Data Advisor will highlight any target column that has an identical name as the source column.
C. Data Advisor will automatically create relationships between columns with an identical name.
D. Data Advisor will highlight fields of the same type.
Answer: B,D

Q: 11
Which statement is true when using a slice in Xcelerator Server Explorer?
A. A data slice allows you to read but not write cube data.
B. A data slice is not connected to the Xcelerator cube from which it originates.
C. The data slice values are bi-directional with the cube values.
D. The data slice values are a reflection of a point in time whereby changes to the cube are not reflected in the slice.
Answer: C

Q: 12
You need to create new views to share with other users. Which two Xcelerator tools can be used to create new views? (Choose two.)
A. Xcelerator Web
B. Subset Editor
C. Cube Viewer
D. Rule Worksheets
Answer: A,C

Q: 13
A client asks a company consultant whether it is possible in Xcelerator to perform a "what-if" analysis that would provide for the ability to increase the last two months of the year across seven dimensions, without changing the yearly total. What should the consultant's correct response be?
A. This is not possible; an increase in any period of the year will surely increase the Yearly Total. You can only perform "what if" analysis using a Web Viewer.
B. Perform an Equal Spread Leaves technique at the total year level, holding the values which should remain constant.
C. The proper procedure for this kind of "what-if" analysis would be to place a hold on all the values from January through October, then increase November. Finally, to keep the total year constant, December should be subtracted by the same amount.
D. You can hold the value of a consolidation constant while adjusting the underlying leaf values. You hold the yearly total constant while changing the values of the last two months to perform "what-if" analysis.
Answer: D

Q: 14
What are two means by which users of the IBM Cognos Express Xcelerator tool may enter data or execute other commonly used menu options? (Choose two.)
A. Use a mouse.
B. Use keyboard shortcuts.
C. Use the IBM Cognos Express Virtual Assistant.
D. Use the IBM Cognos Express Manager Wizard.
Answer: A,B

Q: 15
Which log file would you view to look for milestone information within Cognos Express?
A. messages.log
B. events.log
C. express.log
D. expressdiagnostic.xml
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved