Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM COG-310 Exam - Cheat-Test.com

Free COG-310 Sample Questions:

1. Why would an application developer assign a negative weight to an element in a dimension?
A. To store credit balances without a negative sign.
B. To provide an alternate drill down path to the dimension.
C. To display data in different formats.
D. To store data in multiple hierarchies.
Answer: A

2. Why would a developer create a consolidated element?
A. To display comments in a cube.
B. To apply alternate names to an element.
C. To store numeric data
D. To calculate an aggregation.
Answer: D

3. Aggregation is automatically applied when building a dimension. Which of the following option is the basis for aggregation?
A. Formats
B. Rules
C. Attributes
D. Hierarchies
Answer: D

4. Which of the following element properties is used to perform subtraction within the dimension hierarchy?
A. Weight
B. Format
C. Attribute
D. Aggregation
Answer: A

5. When an application developer constructs a cube, what is the minimum number of dimensions the cube must contain?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B

6. Which of the following attributes can be used to display element names in multiple languages?
A. Text
B. String
C. Alias
D. Format
Answer: C

7. Data is loaded into cells in a cube. A cell is identified by the intersection of items from which of the following objects?
A. Attribute
B. Subset
C. Dimension
D. Slice
Answer: C

8. Which of the following element types identifies the lowest level in a dimension hierarchy?
A. String
B. Attribute
C. Consolidation
D. Simple
Answer: D

9. Why would an application developer use a DB () function in an internal cube reference?
A. To nest another function into it.
B. To format data in a cube.
C. To clear data in a cube.
D. To display an alias.
Answer: A

10. Which of the following must be used to reference cube, dimension, and element names in a rule?
A. Curly braces
B. Single quotes
C. Square brackets
D. Double quotes
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved