Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM COG-300 Exam - Cheat-Test.com

Free COG-300 Sample Questions:

1. Why would an analyst create a subset?
A. To quickly see the top level elements.
B. To quickly see the top 5 values in a cube.
C. To change the dimension order.
D. To change the cube structure.
Answer: A

2. Which type of subset will ensure the Products dimension includes an up to date list?
A. Private
B. Default
C. Dynamic
D. Filtered
Answer: C

3. Which of the following is used to display elements in different languages for use world-wide?
A. Alias
B. Mask
C. Text attribute
D. Format attribute
Answer: A

4. Which of the following can an analyst create to override the public default view when opening a cube?
A. Private dynamic view
B. Private default view
C. Private static view
D. Public dynamic view
Answer: B

5. Each individual month is the leaf element in the month dimension. Which type of filter can an analyst use to create a subset with just the individual months?
A. Filter by view extract.
B. Filter by index.
C. Filter by wildcard.
D. Filter by level.
Answer: D

6. When formatting a report using Active Forms, what must be done first?
A. Display the format area.
B. Open the format page.
C. Display the format sheet
D. Open the format view.
Answer: A

7. A template needs to return the Current Month from a look-up cube. The rest of the cells are dependent upon the Current Month. Which worksheet function should the analyst use for the Current Month?
A. DBRW
B. DBR
C. DBS
D. DBA
Answer: B

8. An analyst needs to create a forecasting template to update data in cells and have a dynamic list of products on the rows. Which option should be used to create the report?
A. Active Form
B. Classic slice
C. Microsoft Excel
D. Microsoft Word
Answer: A

9. When reviewing data that will be uploaded into a cube, the rows and columns are static. Which of the following would an analyst use?
A. Dynamic Slice
B. Cube View
C. Active Form
D. Classic Slice
Answer: D

10. Which worksheet function enables the end user to create their own subsets from the title dimensions?
A. DNEXT
B. VIEW
C. DFIRST
D. SUBNM
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved