Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM COG-210 Exam - Cheat-Test.com

Free COG-210 Sample Questions:

Q: 1
Which type of security provider Namespace cannot be used with Cognos 8 Authentication in Controller?
A. LDAP
B. Active Directory
C. Sun One
D. Native
Answer: D

Q: 2
In a multi-server installation, on which server must the Cognos Connection Integration Enabler be installed?
A. Gateway
B. Report Server
C. Web Services Server
D. Content Manager
Answer: B

Q: 3
Which part of the default URL, http://localhost/cognos8/cgi-bin/cognos.cgi, must remain unaltered for Cognos 8 to function properly?
A. Http://
B. /cognos8/
C. /cognosisapi.dll
D. /cgi-bin/
Answer: D

Q: 4
What can be used to provide remote users with access to Controller over limited bandwidth networks?
A. Secure Socket Layer (SSL)
B. Citrix (Terminal Server)
C. Deterministic Network Enhancers
D. Installing the Gateway in a DMZ
Answer: B

Q: 5
Which of the following can be used as the Controller Database where the financial information is stored?
A. SQL Server and Oracle
B. Oracle and DB2
C. DB2 and SQL Server
D. Derby and DB2
Answer: A

Q: 6
The SQL Server login for the Controller database must be a member of which database role?
A. DB_DDLAdmin
B. DB_DataReader
C. DB_DataWriter
D. DB_Owner
Answer: D

Q: 7
If the installer wants users to logon only once to Cognos 8 and be passed to Controller without an additional logon, what must be configured?
A. SSL (Secure Socket Layer) must be set on the Gateway Server
B. DDE (Dynamic Data Exchange) must be set up between the Application servers.
C. Cognos 8 security must be selected on the Controller Server.
D. A Custom Java Provider must be used to pass logon information.
Answer: C

Q: 8
What does configuring the .Net 2.0 Framework accomplish?
A. It allows the Controller COM+ object to access the Controller Database
B. It allows users to communicate with the .Net 2.0 Framework SDK
C. It creates a Trust between the Controller Client Distribution Server and the Controller client computer
D. It allows for the encryption of communication between internal server components
Answer: C

Q: 9
When using SQL Server as the Controller database, what should the SQL Server Authentication Mode be set to?
A. Off
B. On
C. SQL Server and Windows
D. SQL Server Authentication
Answer: C

Q: 10
What is one recommended method to maintain optimal speed of an Oracle-based Controller database?
A. Regularly run the Performance Optimization Procedure that Cognos provides
B. Regularly compress Static Files
C. Regularly re-run the Run Steps command
D. Increase the flush percentage to 50% or greater
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved