Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM COG-205 Exam - Cheat-Test.com

Free COG-205 Sample Questions:

1. Which statement is true when upgrading Controller 8.x to a later version?
A. All application data will be erased.
B. The older version of Controller must be uninstalled.
C. The Application Database(s) must be empty.
D. The COM+ Controller Application settings will remain intact.
Answer: B

2. Which Browser setting is required for accessing Cognos 8 and Controller?
A. Allow Cookies
B. Download signed ActiveX controls
C. Allow anonymous logon
D. Access data sources across domains
Answer: A

3. When configuring the Controller database, what should the installer do if the database is new and empty?
A. Start the Controller service before configuring the database.
B. Click the Run Steps before clicking Create DB.
C. Click the Repair button before clicking Run Steps.
D. Click the Create DB button before clicking Run Steps.
Answer: D

4. In a multi-server installation, on which server should the Controller Standard Reports Package (Deployment Archive) be installed?
A. Gateway
B. Report Server
C. Web Service Server
D. Content Manager
Answer: D

5. The Cognos8/Controllerhelp virtual directory points to which of the following locations?
A. Webcontent
B. Webcontent\Documentation
C. Cognos8\help
D. http://support.cognos.com/controllerhelp
Answer: A

6. What is the Redirect location for the Controller virtual directory?
A. /cognos8
B. /ControllerServer/bin
C. /cognos8/controllerbin/ccr.exe
D. Http://<ServerName>/Cognos8/ControllerHelp
Answer: C

7. To successfully use Oracle as the Controller Content Store database, what must be Unicode?
A. DBMS_LOCK Characters
B. NLS_Database_Parameter
C. NLS_CHARACTERSET
D. LOCAL_LANGUAGE
Answer: C

8. The SQL Server login for the Controller database must be a member of which database role?
A. DB_DDLAdmin
B. DB_DataReader
C. DB_DataWriter
D. DB_Owner
Answer: D

9. Which Content Store database does not require additional database client components to be installed?
A. SQL Server
B. Oracle 10g
C. Sybase
D. DB2
Answer: A

10. In a multi-server installation, on which server must the Cognos Connection Integration Enabler be installed?
A. Gateway
B. Report Server
C. Web Services Server
D. Content Manager
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved