Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM COG-200 Exam - Cheat-Test.com

Free COG-200 Sample Questions:

1. The administrator has generated a group adjustment company (GAC). Which of the following actions will a user be able to perform with the GAC?
A. Eliminate investments using automatic journals.
B. Enter reported value adjustments using a data entry form.
C. Enter data into group journals.
D. Create company journals.
Answer: C

2. When is a group company used?
A. When manual journals are needed.
B. When many parent companies are needed.
C. When consolidated figures need to be stored.
D. When automatic journals need to be created.
Answer: C

3. When creating a company, the administrator selects a consolidation type. What does the consolidation type allow the administrator to do?
A. Use the same company in different structures.
B. Create separate local currency on subsidiary.
C. Create accounts.
D. Create specific dimensions.
Answer: A

4. How can an administrator validate company structures to ensure that they meet the application's rules?
A. Verify Structures menu
B. Validate Data menu
C. Company structure log file
D. Consolidation Types - Define menu
Answer: A

5. When using a non-manual consolidation type, when would the administrator update the consolidation structure?
A. When importing investments for a parent company.
B. When changing the company structure.
C. When adding an account.
D. When entering period data.
Answer: B

6. An administrator is setting up an account structure for a Controller application. The administrator is going to reconcile the values in account 8999 (Profit and Loss for the Year) against those in account 2099 (Net Profit). In the screen capture below, what does the + code indicate?

A. This year's closing balance will be copied during reconciliation.
B. The previous year's closing balance will be copied during reconciliation.
C. Reconciliation will be performed for the same period and actuality.
D. Reconciliation will be performed to the previous year's closing balance.
Answer: C

7. An administrator wants to make it easier for end users to enter data into account 1310 (Investments in Subsidiaries) by enabling the investment register.What investments code must the administrator specify for this account?
A. I - in Group Companies
B. E - in External Companies
C. J - Intercompany with Transaction Currency
D. M - Intercompany with Margin %
Answer: A

8. A Controller administrator wants to track the changes between opening and closing balances of goodwill.
What type of account must the administrator create?
A. Income statement account
B. Movement account
C. Intercompany account
D. Cash account
Answer: B

9. Before movement accounts can be generated, where must the administrator enable the system for movement accounts prior to their creation?
A. Define Company Structure window
B. Define Account Structure window, Overview tab
C. General Configuration dialog box, General 2 tab
D. Shareholdings and Investments window
Answer: C

10. An administrator wants to create movement accounts to track changes between the opening and closing balances of account 1200 (Machinery and Equipment). What must the administrator attach to account 1200 in order to generate these movement accounts?
A. Base accounts
B. Group journals
C. Movement extensions
D. Automatic journals
Answer: C

11. An administrator wants to create a non-integrated movement account to track the sale of buildings.
Which of the following is a valid account type for this movement account?
A. C - Expenses
B. R - Statistical account debit balance sheet account
C. E - Equity
D. I - Intercompany without Transaction Currency
Answer: B

12. An administrator wants to create an integrated movement account to track the purchase of machinery and equipment. Which of the following is a valid account type for this movement account?
A. L - Liabilities
B. R - Statistical account debit balance sheet account
C. A - Assets
D. U - Statistical account credit profit and loss account
Answer: C

13. When creating an integrated movement account, what must an administrator connect to the base account?
A. Closing balance of the movement account
B. One or more linked structures
C. One or more company journals
D. Opening balance of the group journal
Answer: A

14. An administrator has created a non-integrated movement account to track the closing balance of machinery and equipment. What must the administrator specify for both the base account and the movement account to ensure that the data is entered correctly?
A. Reconciliation code
B. Conversion code
C. Intercompany code
D. Investments code
Answer: A

15. An administrator wants to enhance data analysis by adding extended dimensions to the Controller application (for example, to represent the products that the company sells). What is the maximum number of levels for extended dimensions that the administrator can add to the system?
A. 5
B. 4
C. 6
D. 3
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved