Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM COG-145 Exam - Cheat-Test.com

Free COG-145 Sample Questions:

1. Which of the following is true if a report author nests members in a crosstab report?
A. Nested members are also known as complex members.
B. The inner member must be on the level immediately below the outer member.
C. Nested members must be members of hierarchies, not of the Measures folder.
D. It is possible to nest members from different dimensions.
Answer: D

2. Which of the following statement is true about a slicer?
A. It keeps the summary column in the report, and removes the detail columns.
B. It affects the values of the cells of the report but not the rows or columns.
C. It determines which set of members are displayed on the edges of the report.
D. It removes all blank rows in the report to make it more focused.
Answer: B

3. What functionality will allow the report consumer to focus the report each time it is run?
A. Filter a MUN
B. Use a prompt
C. Determine a caption
D. Calculate the revenue
Answer: B

3. What demensional function is used to return the members on the level below the Product line level?
A. Tail
B. Lag
C. Descendants
D. BottomCount
Answer: C

4. When must a report author use the caption function?
A. As the first parameter of the roleValue function.
B. To return the display name for the specified business key.
C. To see the string display name for the specified element.
D. To pass the returned value to a drill-through target report, which expects a matching string as a parameter value.
Answer: D

5. Based on the diagram, if the expression firstSibling([2006 Q 1]) is used in the report, what item will be returned?

A. 2005 Q 1
B. 2006 Q 4
C. 2006 Q 1
D. Nothing, because the return value equals the parameter
Answer: C

6. What type of prompt would a report author use to return a set of members from a hierarchy?
A. Level prompt
B. Value prompt
C. Tree prompt
D. Page prompt
Answer: C

7. Which of the following family functions is most similar to the relative time function parallelPeriod?
A. Cousin
B. Parent
C. Sibling
D. Ancestor
Answer: A

8. Can a prompt be used in the expression of a slicer?
A. Yes, if the correct syntax is used.
B. No, the slicer syntax is not compatible with prompt syntax.
C. Yes, if the slicer is a hierarchy.
D. No, the slicer must be manually created by the report author.
Answer: A

9. A report author creates the following nested report using a adjacent levels of the same hierarchy. Users should be able to drill down on the inner nesting with the outer nesting remaining unchanged. What advanced drilling behavior should the report author use to achieve this?

A. Replace Expression
B. Depth Based Expression
C. Preseve
D. Replace Item
Answer: C

10. Which of the following statements is true about explicitly defined member sets?
A. They must have drill behavior defined manually.
B. They assume the drill behavior from the top member set in the same branch.
C. They are automatically configured for default drill behavior.
D. They are too complex to enable drilling.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved