Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Isaca COBIT-5 Exam - Cheat-Test.com

Free COBIT-5 Sample Questions:

Q: 1
Which requirement was a major driver for developing the COB.T5 framework?
A. To obtain commitment of executive management for making IT-related decisions
B. To provide further guidance in the area of innovation and emerging technologies
C. To enable the management of a portfolio of competitive products and service
D. To deliver programs on time, on budget and meeting stakeholder requirements
Answer: B

Q: 2
Which aspect relates to the COBIT 5 principle 'Meeting Stakeholder Needs'?
A. Aligns with the latest views on Governance
B. Translates stakeholder requirements into strategy
C. Provides a simple architecture
D. Defines relationship between Governance and Management
Answer: B

Q: 3
Why are the enabler dimensions important?
A. A link between Governance and Management is provided
B. They facilitate the planning, building, running and monitoring of an entity's IT
C. They allow an entity to manage its complex interactions
D. A link between COBIT 5 to other standards and framework is provided
Answer: C

Q: 4
Which information should a business case include?
A. An improvement target for identifiable gaps and solutions
B. The proposed solutions and definitions of the initiative
C. A review of the success factors of the initiative
D. How the investment and value creation will be monitored throughout the economic life cycle
Answer: D

Q: 5
Identify the missing word in the following sentence.
Governance is about [?] and deciding amongst different stakeholders" value interests.
A. Transforming
B. Selecting
C. Supporting
D. Negotiating
Answer: D

Q: 6
In what order would the following outputs of the GOBIT 5 Goals cascade mechanism be produced?
1. Enterprise Goals
2. Stakeholder needs
3. Enabler Goals
4. IT-related Goals
A. 2,1,4,3
B. 1,2,3,4
C. 2,3,1,4
D. 3,2,4,1
Answer: A

Q: 7
Which statement is the MOST important reason for using a framework like COBIT 5?
A. To support business processes by integrating applications and technology into business processes
B. To help enterprises create optimal value from IT by maintaining a balance between realizing benefits and optimizing risk levels
C. To enable the business requirements for external laws and regulations to be supported by IT
D. To be able able map to other standards and guidance in the market place
Answer: B

Q: 8
Which aspect is fundamental to the COBIT 5 integrator Model?
A. To link Governance with Management
B. To link COBIT 5 to existing ISACA guidance
C. To link stakeholder needs with enterprise
D. To link Plan, Build, Run and Monitor
Answer: B

Q: 9
Which attribute is relevant to a Process Activity?
A. Supports establishment of distinct roles and responsibilities
B. Aligns with standards and good practices
C. Provides specific detailed activities
D. Provides statements of actions to deliver benefits
Answer: A

Q: 10
Which is NOT a purpose of the Process Reference Model?
A. Forms the basis of a process capability assessment for the Capability Dimension
B. Provides the mechanism whereby defined Process Assessment Models is related to the measurement framework
C. Provides the basis for one or more Process Assessment Models
D. Provides the basis to undertake an assessment on the process dimension
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved