Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA CN0-201 Exam - Cheat-Test.com

Free CN0-201 Sample Questions:

Q: 1
John works as a Sales Engineer for KBC Inc. He has been assigned a project to install a soft phone on different computers. One of the computer systems on the LAN is experiencing problems in voice quality. Which of the following actions should John perform to resolve the problem?
A. Add more system RAM.
B. Upgrade the network cable to category 6 cabling.
C. Upgrade the Network Interface Card (NIC).
D. Upgrade the computer system.
Answer: C

Q: 2
You work as a technician for TechPerfect Inc. There are up to 25 telecommuters using VoIP at any given time. You want to ensure that the Web browsing performed by the valid users on your network does not interfere with the required bandwidth for VoIP communications across
the Internet. Which of the following technologies will allow you to ensure that the users can browse the Internet while not allowing these users to thwart the operations of the telecommuters?
A. Packet filtering
B. Traffic shaping
C. Traffic policing
D. Traffic generator
Answer: B

Q: 3
Which of the following parameters are generally used to describe quality of service for IPbased voice and video?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Latency
B. Jitter
C. Packet loss
D. Bandwidth
Answer: A, B, C, D

Q: 4
Mike works as a Sales Engineer for Umbrella Inc. The employees of the company are reporting problems with voice delays on telephone calls on the corporate VoIP network. What is the most likely cause of this problem?
A. The destination number is not contained in the local dial plan.
B. Voice codec is not able to compress the voice stream into pack.
C. Echo cancellation has been enabled on the voice coders without configuring phase shifting.
D. Large data packets are causing the voice packets to exceed their delay budget.
Answer: D

Q: 5
Adam works as a Sales Engineer for Umbrella Inc. One of his customers complains that the PBX is getting reset several times in a day. Adam finds that the power LEDs of PBX are fluttering. He suspects that faulty power supply is the cause of this problem. Which of the following troubleshooting tools should Adam use to verify these suspicions?
A. Volt meter
B. Continuity tester
C. Line tester
D. T-BERD 4000
Answer: A

Q: 6
Mike works as a Technician for Umbrella Inc. The company is using symmetric Network Address Translation (NAT) in their network. Mike requires a workaround for the SIP devices. Mike is using IP phones from multiple vendors, as well as open source SIP clients. Which of the following solutions will work to allow the SIP implementation to pass through the NAT solution?
A. 802.1p
B. UPnP
C. TURN
D. STUN
Answer: C

Q: 7
Session Border Controllers (SBCs) commonly maintain full session state. Which of the following functions are offered by a Session Border Controller?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Availability
B. Statistics
C. Regulatory
D. Security
E. Quality of service
F. Connectivity
Answer: B, C, D, E, F

Q: 8
You work as a technician for McNeil Inc. You want to capture packets linked to SIP and HTTP using the same application. Which of the following monitoring tools will you use to accomplish the task?
A. SIP analyzer
B. Protocol analyzer
C. Spectrum analyzer
D. Traffic generator
Answer: B

Q: 9
Henry works as a Sales Engineer for BlueWells Inc. Sam, a customer, has asked him to create a solution that allows an application to be shared across the internet. The solution should be extensible and based on industry standards. The solution should not use a proprietary protocol and the application should be delivered to multiple recipients at the same time.
The solution should also be robust, as clients will be using the application from Macintosh, Windows, and Linux systems. Which of the following protocols should Henry choose to fulfill Sam's
A. T.120
B. H.323
C. T.37
D. SIP
Answer: A

Q: 10
You are a Voice Technologies Administrator and connecting a VoIP network to the PSTN.
You are using E.164 standard address for your telephone system. Which of the following are the components of E.164 numbering plan?
Each correct answer represents a part of the solution. Choose three.
A. National destination code
B. Country code
C. Subscriber number
D. IP address
Answer: A, B, C

Q: 11
Which of the following commands are valid only under the POTS dial peers?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. No digit-strip
B. Num-exp
C. Forward digits
D. Prefix
E. Preference
Answer: A, C, D

Q: 12
John works as a Network Administrator in ABC Inc. He complains that he is unable to communicate with a remote computer. He suspects that data loss is occurring at one of the routers that are routing the packets to the destination computer. He wants to test the route that the packets follow from his computer to the destination computer. He also wants to view the information about the packet losses at every router along the way. Which of the following commands will he use to accomplish this?
A. PATHPING
B. NET VIEW
C. PING
D. TRACERT
Answer: A

Q: 13
Adam works as a Technician for XXYY Inc. He has been asked to recommend an appropriate network bandwidth for a medium to large business. The company will use it for the IP phones, as well as for the data connection. Which of the following would Adam recommend?
A. ISDN PRI
B. ISDN BRI
C. DS0
D. DS1
Answer: A

Q: 14
Voice over IP is an application that requires efficient use of bandwidth and reliability. VoIP must not suffer the delays that can be seen at times with Web sites and Web applications.
Which technology can be used to help ensure the efficient transport of VoIP traffic?
A. QoS
B. RSTP
C. DNS
D. RTP
Answer: A

Q: 15
You want to connect three PBX units together that are at separate locations. One is in Newyork, GC. The second is in Miami, KK, and the third is in Austin, QY. What kind of trunk lines will you use to create the connections required?
A. ISL trunks
B. Virtual trunks
C. CO trunks
D. Tie trunks
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved