Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exin CLOUDF Exam - Cheat-Test.com

Free CLOUDF Sample Questions:

Q: 1
What is an economic cloud solution for a short term project like a one time application design?
A. Platform-as-a-Service
B. Software as-a-Service
C. Communication-as-a-Service
D. Security-as-a-Service
Answer: B

Q: 2
What may be an economic benefit of Cloud computing?
A. a custom accounting system
B. acceptance by employees
C. purchasing thin clients
D. reduced overhead
Answer: D

Q: 3
What does the integrity of information mean?
A. It means that the access to the information is limited.
B. It means that the information can be accessed by those users who are allowed to access it.
C. It means that the information is accurate.
D. It means that the information is protected.
Answer: C

Q: 4
What is a main challenge for enterprises in using cell phones for collaboration?
A. Applications for collaboration are limited.
B. Collaborative applications are complicated.
C. Employees want to use their private cell phones.
D. Separating business data from personal data.
Answer: D

Q: 5
What is a specific feature of Network Attached Storage (NAS)?
A. NAS presents data to the user as if it is stored on a file server
B. NAS uses the file system of the client computers.
C. The NAS operating system does not provide security features.
D. With NAS the file system is managed by the servers storing the data.
Answer: A

Q: 6
What is OpenID used for?
A. to connect to multiple web-sites without using a password
B. to identify yourself in dealing on-line with government agencies
C. to pay on-line via your own bank account
D. to use one account to sign in to multiple web sites
Answer: D

Q: 7
What is an example of the use of location information?
A. to determine the user's native language
B. to determine whether the user is connected via a mobile platform
C. to provide advertisements for local restaurants, determined by GPS
D. to provide the correct version of the application for the user's operating system
Answer: C

Q: 8
How can moving to Cloud computing increase user satisfaction?
A. by accomplishing quick and efficient release of applications
B. by increasing the access to information available on the Internet
C. by moving internal systems with performance problems to the Cloud
D. by passing problems with applications to the Cloud provider
Answer: A

Q: 9
Why became the Ethernet standard popular for Local Area Networks (LANs)?
A. because the Ethernet standard was fastest
B. because the Ethernet standard was released for general use
C. because the Ethernet standard was suitable for mainframes
D. because the Ethernet standard was used by the largest vendor
Answer: B

Q: 10
What is the generally accepted communication protocol on the Internet?
A. Net BIOS
B. OSI
C. SNA
D. TCP/IP
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved