Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

National Instruments CLAD Exam - Cheat-Test.com

Free CLAD Sample Questions:

Q: 1
Which of the following can not be used to transfer data?
A. Semaphores
B. Queues
C. Notifiers
D. Local variables
Answer: A

Q: 2
Formula nodes accept which of the following operations?
A. Basic programming language instructionsInputandPrint
B. Embedding of SubVIs within the Formula Node
C. Pre and post increment (++) and decrement (--) as in the C language
D. The use ofnestedFormula Nodestructures
Answer: C

Q: 3
How do you document a VI so that the description appears in the Show Context Help popup window?
A. Usethe VIProperties Documentation window
B. Typein the Show Context Help window
C. Createa free label on thefront panel
D. Editthe LabVIEW help files
Answer: A

Q: 4
Can a wire be used to pass data between loops that are intended to run in parallel?
A. Yes
B. No
Answer: B

Q: 5
Which of the following describes a Tab Control?
A. A control that outputs ASCII values equal to the selected tab label
B. A type of enumerated control
C. A control that outputs a cluster of the controls / indicators on the tabs
D. A controls that outputs the tab order of the controls on the front panel
Answer: B

Q: 6
What is an advantage of using a Strictly Typed VI ref num?
A. The data types of the target VI are known at compile time
B. The data types passed to the VI can change programmatically
C. You can flatten the data to a string to improve code performance
D. Causes dynamically loaded VIs to be loaded at the start of execution
Answer: A

Q: 7
A coercion dot indicates that:
A. The data types are consistent
B. Apolymorphic operation will be performed on the data
C. A data buffer is created to handle data conversion
D. Data values are being coerced because they are out of range
Answer: C

Q: 8
Which of the following is the best method to update an indicator on the front panel?
A. Use a Value property node
B. Wire directlyto the indicator terminal
C. Use a local variable
D. Use a functional global variable
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved