Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
CheckPoint exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cloudera CCD-333 Exam - Cheat-Test.com

Free CCD-333 Sample Questions:

Q: 1
What is a SequenceFile?
A. A Sequence Filecontains a binary encoding of an arbitrary number of homo geneous writable objects.
B. A Sequence Filecontains a binary encoding of an arbitrary number of hetero geneous writable objects.
C. A Sequence Filecontains a binary encoding of an arbitrary number of Writable Comparable objects, in sorted order.
D. A Sequence Filecontains a binary encoding of an arbitrary number key-value pairs. Each key must be the same type. Each value must be same type.
Answer: D

Q: 2
Given a directory of files with the following structure: line number, tab character, string:
Example:
abialkjfjkaoasdfjksdlkjhqweroij
kadf jhuwqounahagtnbvaswslmnbfgy
kjfteiomndscxeqalkzhtopedkfslkj
You want to send each line as one record to your Mapper. Which InputFormat would you use to complete
the line: setInputFormat (________.class);
A. BDBInputFormat
B. KeyValueTextInputFormat
C. SequenceFileInputFormat
D. SequenceFileAsTextInputFormat
Answer: C

Q: 3
In a MapReduce job, you want each of you input files processed by a single map task. How do you configure a MapReduce job so that a single map task processes each input file regardless of how many blocks the input file occupies?
A. Increase the parameter that controls minimum split size in the job configuration.
B. Write a custom MapRunner that iterates over all key-value pairs in the entire file.
C. Set the number of mappers equal to the number of input files you want to process.
D. Write a custom FileInputFormat and override the method isSplittable to always return false.
Answer: B

Q: 4
Which of the following best describes the workings of TextInputFormat?
A. Input file splits may cross line breaks. A line thatcrosses tile splits is ignored.
B. The input file is split exactly at the line breaks, so each Record Reader will read a series of complete lines.
C. Input file splits may cross line breaks. A line that crosses file splits is read by the RecordReaders of both splits containing the brokenline.
D. Input file splits may cross line breaks. A line that crosses file splits is read by the RecordReader of the split that contains the end of the broken line.
E. Input file splits may cross line breaks. A line that crosses file splits is read by the RecordReader of the split that contains the beginning of thebroken line.
Answer: D

Q: 5
Which of the following statements most accurately describes the relationship between MapReduce and Pig?
A. Pig provides additional capabilities that allow certain types of data manipulation not possible with MapReduce.
B. Pig provides no additional capabilities to MapReduce. Pig programs are executed as MapReduce jobs via the Pig interpreter.
C. Pig programs rely on MapReduce but are extensible, allowing developers to do special-purpose processing not provided by MapReduce.
D. Pig provides the additional capability of allowing you to control the flow of multiple MapReduce jobs.
Answer: D

Q: 6
You need to import a portion of a relational database every day as files to HDFS, and generate Java classes to Interact with your imported data. Which of the following tools should you use to accomplish this?
A. Pig
B. Hue
C. Hive
D. Flume
E. Sqoop
F. Oozie
G. fuse-dfs
Answer: C,E

Q: 7
You have an employee who is a Date Analyst and is very comfortable with SQL. He would like to run ad-hoc analysis on data in your HDFS duster. Which of the following is a data warehousing software built on top of Apache Hadoop that defines a simple SQL-like query language well-suited for this kind of user?
A. Pig
B. Hue
C. Hive
D. Sqoop
E. Oozie
F. Flume
G. Hadoop Streaming
Answer: C

Q: 8
Workflows expressed in Oozie can contain:
A. Iterative repetition of MapReduce jobs until a desired answer or state is reached.
B. Sequences of MapReduce and Pig jobs. These are limited to linear sequences of actions with exception handlers but no forks.
C. Sequences of MapReduce jobs only; no Pig or Hive tasks or jobs. These MapReduce sequences can be combined with forks and path joins.
D. Sequences of MapReduce and Pig. These sequences can be combined with other actions including forks, decision points, and path joins.
Answer: D

Q: 9
You need a distributed, scalable, data Store that allows you random, realtime read/write access to hundreds of terabytes of data. Which of the following would you use?
A. Hue
B. Pig
C. Hive
D. Oozie
E. HBase
F. Flume
G. Sqoop
Answer: E

Q: 10
Which of the following utilities allows you to create and run MapReduce jobs with any executable or script as the mapper and/or the reducer?
A. Oozie
B. Sqoop
C. Flume
D. Hadoop Streaming
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved