Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CA Technologies CAT-241 Exam - Cheat-Test.com

Free CAT-241 Sample Questions:

Q: 1
Which task can you perform using the Proxy tab on the Account Settings page?
A. Enable substitute processes.
B. Configure an Open Workbench connection.
C. Configure advanced settings for notifications.
D. Enable other users to respond to your action items.
Answer: D

Q: 2
You can monitor a release s performance on the Release Dashboard page. Which portlets are found on the Release Dashboard page.? (Choose three)
A. Scorecard
B. Related Releases
C. Related Release Plans
D. Requirements ByTheme
E. Requirements By Priority
Answer: A,D,E

Q: 3
You have developed a new process and transported it to a production environment using XML Open Gateway (XOG). To make the process operational, which step do you need to perform?
A. Change Mode to Active.
B. Validate the process only.
C. Run the Execute a Process job.
D. Validate and activate the process.
Answer: D

Q: 4
The Financial Status determines how transactions entered against a project are handled. If you set the status to Hold, then:
A. The project is no longer open for financial processing.
B. Transactions can be fully processed within the system.
C. New transactions cannot accumulate and credit memos cannot be issued against a project.
D. New transactions cannot accumulate but existing transactions can be processed against the project.
Answer: D

Q: 5
You are setting up financial data in CA Clarity PPM. Which step is only needed if you are implementing chargeback functionality?
A. Define classifications.
B. Create inputtype codes.
C. Create a cost/rate matrix.
D. Define General Ledger (GL) codes.
Answer: D

Q: 6
Which action do you typically perform on a Gantt chart?
A. Add virtual attributes.
B. Analyze scenario data.
C. Change the time scale.
D. Synchronize investments.
Answer: C

Q: 7
Which method to incorporate an investment in a portfolio scenario is valid?
A. Pinning the investment
B. Selecting the Required check box on the investment
C. Adding the investment to the Portfolio Scenarios Global section in the Administration tool
D. Adding all the roles on the investment to the scenario to help ensure the investment is included
Answer: A

Q: 8
Which financial functions were introduced in CA Clarity PPM v13? (Choose three)
A. Process-enabled cost plans
B. Investment-specific debit rules
C. Multiple grouping attributes in cost plans
D. The ability to submit cost plans as budget plans
E. The use of Internal Rate of Return (IRR), Modified IRR (MIRR), and planned payback periods
Answer: A,C,E

Q: 9
Which investment types would you typically use to configure a system for Incident Management? (Choose three)
A. Ideas
B. Assets
C. Projects
D. Products
E. Incidents
Answer: A,C,E

Q: 10
When you configure a time slice, what does the Rollover Interval property define?
B. The period to use for each time slice request
A. How often timeslice data is updated
C. How often time slice data is transferred to a Character Large Object (CLOB)
D. How often the From Date updates for processing an updated time slice request
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved