Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C4090-457 Exam - Cheat-Test.com

Free C4090-457 Sample Questions:

Q: 1
A Storwize V7000 implementation is going to use Brocade multiprotocol routers to extend SAN fabrics between sites.
Aside from the SAN fabrics, what else do the Brocade multiprotocol need to be connected to?
A. Wi-Fi
B. WAN circuit
C. Internal-only LAN
D. Multiplexer/Demultiplexer
Answer: B

Q: 2
After analyzing the results of Comprestimator, it was determined that existing volumes are good candidates for compression.
Which option will convert an existing volumes to a compressed volume?
A. Change the existing volume to compress
B. Create a new pool with thin provisioning
C. Use the Volume Mirroring function
D. Create a pool with compressed volume
Answer: C

Q: 3
The implementer has just logged into the Storwize V7000 for the first time and the system has a recommended RAID configuration.
What are the customer options at this point?
A. The customer must use the recommended RAID configuration
B. The customer can defer and choose a different RAID configuration
C. This step is not needed and the customer can start using the system
D. The installed hard drives can only be configured based on their size and speed
Answer: B

Q: 4
Licensing for Real-time Compression on:
A. Raw capacity in TB
B. Number of Enclosures
C. Usable capacity in TB
D. Number of hard drives
Answer: B

Q: 5
Which role should be administrator assign to a user to enable them to only do snapshots of volumes?
A. Monitor
B. Service
C. Administrator
D. CopyOperator
Answer: D

Q: 6
What information is provided by the STAT tool?
A. What volume should be moved
B. What extents will be moved
C. What pools need to be used
D. What pools should be merged
Answer: B

Q: 7
An implementer is looking to verify supported HBAs, firmware, and driver levels for the Storwize V7000.
What two places should be checked?
A. SSIC and Interoperability Matrix
B. Announcement Letters and Techline
C. IBM Support Portal and Interoperability Matrix
D. SSIC and IBM Support Portal
Answer: A

Q: 8
Which of the following operating systems is valid for running the initialization tool?
A. Ubuntu desktop 11.04
B. AIX 6.1
C. Red Hat Enterprise Server 4
D. VMware 5.1
Answer: A

Q: 9
An implementer is creating a clustered Storwize V7000 via the GUI The nodes of the second control enclosure need to be in what state?
A. Service mode
B. Candidate status
C. Managed mode
D. Active status
Answer: B

Q: 10
In the Storwize V7000, what is the definition of a Consistency Group?
A. A group of copy relationships between virtual volumes or data sets that are maintained with the same time reference so that all copies are consistent in time
B. A group of mirror relationships between clone volumes or data sets that are maintained with the same time reference so that all copies are consistent in time.
C. A group of Global Mirror relationships between MDisk volumes or data sets that are maintained with the same time reference so that all copies are consistent in time.
D. A group of FlashCopy relationships between backup volumes or data sets that are maintained with the same time reference so that all copies are consistent in time
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved