Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C4040-221 Exam - Cheat-Test.com

Free C4040-221 Sample Questions:

Q: 1
New change control procedures dictate that system maintenance windows be shown to each user after logging into the system using ssh or telnet. Updating which file or files will accomplish this task?
A. The message of the day file
B. The user default attributes file
C. User and admin system alert files
D. The var daily message files
Answer: A

Q: 2
What is the difference between deferred and concurrent firmware updates?
A. Deferred firmware can be applied concurrently but contains updates that affect the internal program load path, which are not activated until the next time the server is shut down and restarted.
B. Concurrent firmware must be done on all LPARs in the frame at the same time. Deferred firmware can be loaded on each LPAR at a different time and only becomes active when the LPAR is shutdown and restarted.
C. Deferred firmware can only be applied during an outage to the managed system as it will automatically shut the managed system down during its installation.
D. Concurrent firmware is only for minor fixes to the system mircocode while deferred firmware contains major fixes to the service processor.
Answer: A

Q: 3
A host has a single virtual Ethernet adapter (ent0) configured with only a default PVID, and the administrator is trying to determine why it cannot be used to reach any other system on the network. He suspects that it may be caused by a problem in the VLAN configuration.
How would the administrator determine the VLAN for which the adapter was configured?
A. Use the command 'Isdev -I ent0' on the host to determine the port VLAN ID.
B. Use the command 'Isattr-EI ent0' on the host to determine the port VLAN ID.
C. Look on the HMC to determine which VLAN is configured for the adapter.
D. Examine the Shared Ethernet Adapter on the Virtual I/O Server to determine which VLAN the adapter is using.
Answer: C

Q: 4
How can an administrator disable Role Based Access Control (RBAC) in a WPAR?
A. Run chattr -E -I sys0-a enhanced_RBAC=false
Reboot the WPAR
B. Run the RBAC wizard and deselect 'Enable RBAC
Reboot the system
C. Run chdev -I mywpar -a enhanced_RBAC=false
Reboot the Global Environment
D. Run chwpar -a RBAC=false
Reboot the WPAR
Answer: C

Q: 5
After performing a NIM rte install, the administrator noticed that not all filesets are at the correct Technology Level (TL). What action will help the administrator determine why the inconsistent fileset levels were installed?
A. On the NIM server, run an Ippchk to identify if the Software Vital Product Data is valid.
B. On the NIM client, run oslevel command against the TL to identify missing prerequisites.
C. Run instfix command on NIM client to determine what filesets are inconsistent.
D. On the NIM server run the NIM IsIpp command to indentify downlevel filesets contained in the lpp_source.
Answer: D

Q: 6
What is a requirement for Live Partition Mobility?
A. The network and disk must be virtual.
B. The disk must be virtual and a Logical Host Ethernet Adapter (LHEA) for network.
C. The client partition must be connected to a SAN.
D. The client partition must be set up as a 'Mover Service Partition’.
Answer: A

Q: 7
Which technology provides the maximum amount of usable storage and resilience for a system with 6 physical volumes?
A. RAID0
B. RAID 1
C. RAID 5
D. RAID 6
Answer: C

Q: 8
An LPAR is configured with strict logical volume mirroring across two disks for resilience. The administrator would like to ensure if one disk fails the volume group stays online. Which command will ensure that the datavg volume group stays online?
A. varyonvg -n datavg
B. mirrorvg-Q-c 2 datavg
C. mklvcopy -e m -s y (each logical volume name) 2
D. chvg -Qn datavg
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved