Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM C2180-606 Exam - Cheat-Test.com

Free C2180-606 Sample Questions:

Q: 1
A process analyst needs to model the flow of a loan application through a process for both documentation and simulation. The tasks in the process lead the analyst to believe that the application may change from verified to reviewed and to approved or declined. How should the process analyst model this requirement?
A. Use a single business item instance of the loan application with changing states.
B. Use a single business item representing the loan application throughout the process.
C. Use three business item instances to represent the changing states.
D. Use three separate business item templates to represent the changing states.
Answer: B

Q: 2
What are the steps required to export a project that contains reference groups? Right‐click and select Export. Select WebSphere Business Modeler. Browse to select the target directory.
A. Click Export entire project. Check Export specific elements.
B. Select Export entire project. Check Overwrite files.
C. Select Export entire project. Check Export projects in the group.
D. Select Export projects in the group. Check Overwrite files.
Answer: C

Q: 3
A process analyst needs to determine which tasks in a process are currently manual and which are currently automated. Which is the MOST appropriate way to identify these tasks?
A. Use resource attributes.
B. Assign roles named automated and manual.
C. Assign classifiers, names automated and manual.
D. Include automated and manual in the name of task.
Answer: C

Q: 4
A company is modeling enterprise level processes. Some of these processes will reuse existing processes and services that are currently available within the organization. Identify the statement that BEST captures how business analysts would model these new processes.
A. Use local processes and services to model reusable processes and services.
B. Use local processes and business services to model reusable processes and services.
C. Use global processes and business objects to model reusable processes and services.
D. Use global processes and business services to model reusable processes and services.
Answer: D

Q: 5
In a claims process, a human task is modeled for the activity in which a call center representative needs to contact a customer to request additional details on an active claim. If the customer is not contacted within 24 hours of the claim, an escalation procedure is activated and a notification is sent to the call center supervisor every hour. Identify the attributes to model the human task escalation requirements.
A. The Escalation name, Description and Notification attributes.
B. The Escalation name, the Escalation condition, and Escalation action.
C. The Primary owner, the Escalation name, Description and Notification attributes.
D. The Primary owner, the Escalation name, the Escalation condition, and Escalation action.
Answer: B

Q: 6
To provide traceability between business requirements and business processes, WebSphere Business Modeler can be integrated with what tool in order to associate and synchronize modeling elements with requirements?
A. Business Process Management (BPM) Blueprint
B. Rational Requirements Composer
C. Rational RequisitePro
D. WebSphere Business Compass
Answer: C

Q: 7
A business process analyst needs to implement a new methodology that will incorporate IBM WebSphere Business Modeler to analyze and optimize business processes. Which methodologies does IBM WebSphere Business Modeler support?
A. All process improvement methodologies that use comparative analyses.
B. Only Business Process Management (BPM) Enabled by SOA and SOMA.
C. Only Rational Unified Process (RUP) and Six Sigma.
D. Only Six Sigma, Lean Six Sigma and Kaizen.
Answer: A

Q: 8
Which of the following is a critical success factor for business process modeling?
A. Eliminate exception execution of processes.
B. Improve communications among interdependent tasks.
C. Understand the context and purpose of the process model.
D. Identify problem areas such as bottlenecks and inefficiencies.
Answer: C

Q: 9
Which of the following activities are performed by the process analyst to support Interactive Process Design?
A. Model the business processes.
B. Import service implementations.
C. Create and develop business services.
D. Configure the development environment.
E. Deploy the business process to production.
Answer: A, B

Q: 10
A process simulation completed with the message "Simulation finished but not all tasks were completed successfully." Process case summary showed that all cases completed successfully. When simulating with half the number of tokens, the simulation completed successfully. What should be done to complete simulation on all the tokens?
A. Change the token "Time trigger" to an earlier time and date.
B. Change the setting "Process availability ends" to a later date.
C. Increase the number of days for "Maximum simulation duration".
D. Increase the number of days for "Delay for steady state simulation".
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved